Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiek

Sędzia Juszczyszyn zachował się jak postać z filmu "Miś"

Polecane posty

Gość Rysiek

"To ja tu jestem kierownikiem tej szatni, nie mam pańskiego płaszcza. NO I CO MI PAN ZROBI?" - "Nie uznaję tego sądu, dalej będę orzekał".😁

Gość Lewakosceptyk

Dziś w Tylewizji świetnie podsumowali go 2 piosenkami: pierwsza to kawałek Stachurskiegio "To jaaa, ten niepookornyyy"😁 a druga to utwór Lady Gagi "Paparazzi". Myślę, że nie trzeba nic dodawać. Może tylko to, że on sam wie, że jest skoczony. Nie chce się poddać, bo mu na to nie pozwala jedyna jego cnota😂- chora ambicja.😉 Poza tym PO podrzega go do buntu, więc dalej wierzy w to,  że nie poniesie żadnych konsekwencji, no bo przecież jest nietykalny i należy do kasty nadzwyczajnej.

Gość Gość

"To ja tu jestem kierownikiem tej szatni, nie mam pańskiego płaszcza. NO I CO MI PAN ZROBI?" - "Nie uznaję tego sądu, dalej będę orzekał".😁

No ciekawe co teraz zrobi. Przyjdzie do pracy, a tutaj będzie miał zablokowane hasło do komputera służbowego. Będzie się awanturował? 😤 W takim razie trzeba wpuszczać osoby w krawatach. Osoby w krawatach są mniej awanturujący się. [Cyt. Miś] 😆

Gość Gość

Pan sędzia Juszczyszyn przyszedł do sądu i pocałował klamkę. Ale się zdziwił.

Gość gość

Nielegalna Izba Dyscyplinarna SN zawiesza w obowiązkach sędziego Pawła Juszczyszyna i obniża jego uposażenie o 40%. Media podając tę informację używają pełnego imienia i nazwiska sędziego, a zastępca rzecznika dyscyplinarnego, pan Radzik pisze o nim Paweł J. jak o przestępcy

Pis czuje sie bezkarny, ale wszystko do czasu ... Niezły burdel robi Pis w sądownictwie 😞

Gość Gość

Nielegalna Izba Dyscyplinarna SN zawiesza w obowiązkach sędziego Pawła Juszczyszyna i obniża jego uposażenie o 40%. Media podając tę informację używają pełnego imienia i nazwiska sędziego, a zastępca rzecznika dyscyplinarnego, pan Radzik pisze o nim Paweł J. jak o przestępcy

Pis czuje sie bezkarny, ale wszystko do czasu ... Niezły burdel robi Pis w sądownictwie 😞

Cieszy mnie że są rozsądni którzy myślą tak jak ja,

Gość gość

Tylko, że kazdy z nas może być Sebastianem K. , nigdy nic nie wiadomo, a wtedy oczy się otworzą, ale bedzie już za późno. Sedziow dyspozycyjnych , aparatczyków partyjnych juz przerabialiśmy .... 😞

Gość Gość

Tylko, że kazdy z nas może być Sebastianem K. , nigdy nic nie wiadomo, a wtedy oczy się otworzą, ale bedzie już za późno. Sedziow dyspozycyjnych , aparatczyków partyjnych juz przerabialiśmy .... 😞

To prawda, ale mnie jszcze bardziej martwi fakt że po zdyscyplinowaniu sędziów obecny rząd bedzie robił to na co będzie miał ochotę i tacy jak np krysztaliczny Banaś, agent Tomek czy Piebiak  będą bezkarni, nomen omen już i tak są bezkarni.

Gość Gość

Cieszy mnie że są rozsądni którzy myślą tak jak ja,

Mnie również cieszy, że są rozsądni którzy myślą tak jak ty czy ja. W końcu znalazł się bat na sędziów, fajnie że teraz zaczną zastanawiać się nad tym co robią i nastanie sprawiedliwość, a oportunistów wywalić na zbity pysk.

Wreszcie się za niego zabrali. Może nie będzie jeździł po mieście 100 km/h i zabierał bezprawnie majątki obywateli (program "Kasta" TVP info)

Gość Wiki

Juszczyszyn dostał potężne wsparcie. Murem za sędzią staje przedstawiciel ONZ

"Chciałbym wyrazić solidarność z sędzią Pawłem Juszczyszynem, który został zawieszony jedynie za wykonywanie funkcji konstytucyjnej. Potępiam takie lekceważenie rządów prawa" – napisał Diego Garcia-Sayan na Twtterze. W swoim poście pokazał również cały dokument z wyrazami solidarności z polskim sędzią.

Gość Gość

Juszczyszyn dostał potężne wsparcie. Murem za sędzią staje przedstawiciel ONZ

"Chciałbym wyrazić solidarność z sędzią Pawłem Juszczyszynem, który został zawieszony jedynie za wykonywanie funkcji konstytucyjnej. Potępiam takie lekceważenie rządów prawa" – napisał Diego Garcia-Sayan na Twtterze. W swoim poście pokazał również cały dokument z wyrazami solidarności z polskim sędzią.

Szkoda że przedstawiciel ONZ nie wspiera osób, których Juszczyszyn skrzywdził.

Gość Wiki

Szkoda że przedstawiciel ONZ nie wspiera osób, których Juszczyszyn skrzywdził.

Juszczyszyn skrzywdził ? Ojjjjj za dużo TVKurski 😉 , życzę zdrowia 😛

A tak na marginesie to powszechnie wiadomo, że sędzia Nawacki podpisał się na swojej liście poparcia do neoKRS, pytanie brzmi: ile razy???1

Gość Gość

Juszczyszyn skrzywdził ? Ojjjjj za dużo TVKurski 😉 , życzę zdrowia 😛

A tak na marginesie to powszechnie wiadomo, że sędzia Nawacki podpisał się na swojej liście poparcia do neoKRS, pytanie brzmi: ile razy???1

A co ci przeszkadza że ktoś siebie popiera? W takim razie należy zakazać w wyborach żeby nie głosował na siebie, tak jak to jest w eurowizji.

Gość Gość

Izba Dyscyplinarna SN zawiesza w obowiązkach sędziego Pawła Juszczyszyna i obniża jego uposażenie o 40%.

A senator PO mówi do niego - "Juszczyszyn, nie jesteś sobą, zjedz snickersa". 😂