Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu99

Powiększanie ust a brak efektów

Polecane posty

Gość lulu99

Hej. Zacznę od tego, że wszystkie komentarze typu "po co ci to" albo uszczypliwości proszę sobie darować. Od sierpnia 2019 miałam powiększane usta jakieś 5 razy (średnio był miesiąc przerwy między zabiegami) Robię u sprawdzonej kosmetolog, widziałam zdjęcia dziewczyn którym robiła usta i były naprawdę piękne + ma świetne opinie. Problem jest taki, że u mnie wielkość tych ust zwiększyła się może odrobinę, a przy takiej ilości zabiegów powinny być już naprawdę spore (bo takie chcę mieć, duże, pełne). Nie chodzę na solarium, nie pływam, nie opalam się, nie uprawiam jakiegoś sportu wymagającego wielkiego wysiłku fizycznego. Nie mam pojęcia co może być nie tak 😕 Poświęciłam już naprawdę dużo środków na te zabiegi, a efektu zadowalającego jak nie było tak nie ma. Jestem ciekawa w takim razie czy po kolejnych 10-ciu zabiegach w ogóle byłoby coś widać.

Aha i darujcie sobie teksty typu "przerwa między podaniem kolejnego kwasu powinna wynosić minimum 3 miesiące" bo to brednie. Ja nie mam żadnych grud i ogólnie 0 powikłań. Usta ładnie się wygoiły po każdym zabiegu tylko martwi mnie ten brak efektu. Kiedyś znajoma wysłała mi zdjęcie po 2ml i zdjęcie "przed" i efekt był wow. Kwasu używa renomowanego, na innych klientkach również nie tylko na mnie.