zielowania 17 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Te filmy juz widziałam ale właśnie takie lubie najbardziej. Ostatnio cos szukałam ale nie ma nic fajnego. Kiedyś jak szukałam filmów to zauważyłam, że trzeba się sporo naszukac... ale później zaczęłam przeglądać seriale i jakoś tak zostało jak już czegoś szukam to przeglądam seriale... 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Kobiety w oknie nie widziałam. Warto? Możesz spróbować obejrzeć... przypomina trochę inny film Okno na podwórze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 17 Napisano 2 godziny temu A z seriali ten polecam... : ) https://www.filmweb.pl/serial/Kingdom-2018-788835 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 17 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Coś podobnego chętnie bym obejrzała. Dobrej nocy : ) Edytowano 2 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 22 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: A film fakiś fajny? Z tym nowych? krew z krwii dzikosc fred i rose west jakbys chciala z widmokiem wspolnie ogladac to mu sie spodoba tajemnice polskich morderstw tez spoko szklana kopuła wzgorze psow diabel w ohio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 878 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: krew z krwii dzikosc fred i rose west jakbys chciala z widmokiem wspolnie ogladac to mu sie spodoba tajemnice polskich morderstw tez spoko szklana kopuła wzgorze psow diabel w ohio Nie wiem czy mu sie spodoba bo jak mu powiem że ty to poleciłeś to wątpię No ok zerknę na te seriale choć wole filmy. Krew z krwi i diabel w ohio widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 22 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wiem czy mu sie spodoba bo jak mu powiem że ty to poleciłeś to wątpię No ok zerknę na te seriale choć wole filmy. Krew z krwi i diabel w ohio widziałam. to nie mow ze ja polecilem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 293 Napisano 28 minut temu 1 godzinę temu, libed from kafeteria napisał: to nie mow ze ja polecilem Te netflixowe dokumenty są tak słabe i na maksa rozwleczone ze jedyne wytłumaczenie ich fenomenu to widownia z IQ 140÷ 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach