Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Namysłów wojew Opole

Zazdroszczę ludziom wszystkiego, że mają prawo jazdy, wykształcenie, chodzą na studia (bądź skończyli studia), że byli na zagranicznych wczasach, nawet moi rowieśnicy z mojej wioski byli w Grecji, Hiszpanii, Francji

Polecane posty

bilet z Katowic do Warszawy kosztuje 60 zl. 

Ja jeżdżę co roku 1 sierpnia właśnie pociągiem, bo wtedybjestbwyjatkowy dzien dla Warszawy.

Nie masz jak odłożyć 120 zl żeby mieć na powrót? 

bilet z Katowic do Warszawy kosztuje 60 zl. 

Ja jeżdżę co roku 1 sierpnia właśnie pociągiem, bo wtedybjestbwyjatkowy dzien dla Warszawy.

Nie masz jak odłożyć 120 zl żeby mieć na powrót? 

Z Opola i z Wrocławia też można jechać do Warszawy, mam kasę, ale rodzice mi nie pozwalają jechać do Warszawy 

Z Opola i z Wrocławia też można jechać do Warszawy, mam kasę, ale rodzice mi nie pozwalają jechać do Warszawy 

No jest troche daleko moze dlatego. 

Jakby niebylo z wrocka bedzie jakieś 400 kilometrow i  4 godziny jazdy. 

Ja zawsze jak wracam pije browary w WARS'IE poznaje nowych tam ludzi injest wesoło. 

Musisz namówić rodziców żeby 1 sierpnia jechać do Warszawy, zobaczysz jak cala Warszawa zamiera na minutę. 

to do Wroclawia cie puszczą a do Warszawy nie? 

Jak miałam 13 lat to też nic nie miałam i też nie mogłam od tak sobie pojechać gdzie chce, dorośniesz, zarobisz i będziesz robić co chcesz 😁

to do Wroclawia cie puszczą a do Warszawy nie? 

Do Wrocławia mam godzinę drogi (70 km) i z mojej gminy jest bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem, bardzo często sobie jeżdżę do Wrocławia 

Mam 22 Lata 

No to do pracy rodacy, zamiast wisieć na garnuszku rodziców 😁

to ty chyba go nie znasz i nie wiesz że on ma stwierdzone upośledzenie umysłowe i jest ubezwłasnowolniony

kto go do pracy przyjmie?

Ok, ja tu tak przypadkiem wpadłam 😛 przynajmniej ma dostęp do internetu, lepszy rydz niż nic 

Do Wrocławia mam godzinę drogi (70 km) i z mojej gminy jest bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem, bardzo często sobie jeżdżę do Wrocławia 

róznca jest tylko taka ze jest dalej, a tak samo wsiadasz i wysiadasz z pociągu. 

Mkzesz spokojnie sam jechać do stolycy. 

tak puszczą upośledzonego samego do warszawy chyba żeby zginął i żeby jego rodzice mieli problemy przez niego

Po pierwsze, to Ty jesteś upośledzonym czubkiem chodzącym nago po lesie, po drugie nigdy nigdzie się nie zgubiłem, ani razu i moi rodzice śmieeciu nie odpowiadają za mnie bo mam zakurrwiały skurrwysynie 22 lata I kurrwa nie jestem ubezwłasnowolniony, ps dlaczego moją dwa lata młodszą siostrę puścili do Gdańska pociągiem, a mnie do warszawy nie chcą puścić?