Kamila_J_ 2 Napisano Luty 18, 2020 Poprzednie wątki padły. Zakładam nowy. Co sądzicie o aferach Nony. Mam na myśli wszystkie gownoburze, które wszczynia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila_J_ 2 Napisano Luty 19, 2020 Udostępniła mnie Nona na swoim stories, poniekąd czuję wywołanie "do tablicy" więc się wypowiem. Nona jest głupsza niż but. Wystarczy jej porzucić temat zastępczy i laska się nakręca. Mała dygresja, dla każdego kto wierzy, że szonka-nonka ma prawnika i detektywa - gdyby z ich usług korzystała połowy zawartości swoich stories by nie udostępniła, bo każdy adwokat by ją o konsekwencjach prawnych uprzedził, a każdy detektyw dałby jej niezbite dowody na jej rację, które dzięki adwokatowi mogła by przedstawić nawet w sądzie udowodnić (nie tylko na insta). Nie przedstawi swoich dowodów w sądzie bo nikt jej nie pozwał. Ktoś dotknął jej bliskich. To miał być Marcinek i jego niunia plus pan Chic. Podrzucono jej, że to Ci z grupy o Haseki. No nie! Jestem od dawna w obserwujących ją na insta, tam jest wielu którzy jadą ją gdziekolwiek się da. Na lajwach wchodzą jej w cztery litery, a włażą na każdy możliwy portal i jadą po niej. To samo było z kafeterią. Ona wam wmówiła, że grupa o Haseki na kafeterii ją obmawiała w zajętym wątku. Otóż NIE! Więcej tu nas które nigdy się nie objawią, a które w osobach przez None są obserwowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agg1994 0 Napisano Luty 20, 2020 Udostępniła mnie Nona na swoim stories, poniekąd czuję wywołanie "do tablicy" więc się wypowiem. Nona jest głupsza niż but. Wystarczy jej porzucić temat zastępczy i laska się nakręca. Mała dygresja, dla każdego kto wierzy, że szonka-nonka ma prawnika i detektywa - gdyby z ich usług korzystała połowy zawartości swoich stories by nie udostępniła, bo każdy adwokat by ją o konsekwencjach prawnych uprzedził, a każdy detektyw dałby jej niezbite dowody na jej rację, które dzięki adwokatowi mogła by przedstawić nawet w sądzie udowodnić (nie tylko na insta). Nie przedstawi swoich dowodów w sądzie bo nikt jej nie pozwał. Ktoś dotknął jej bliskich. To miał być Marcinek i jego niunia plus pan Chic. Podrzucono jej, że to Ci z grupy o Haseki. No nie! Jestem od dawna w obserwujących ją na insta, tam jest wielu którzy jadą ją gdziekolwiek się da. Na lajwach wchodzą jej w cztery litery, a włażą na każdy możliwy portal i jadą po niej. To samo było z kafeterią. Ona wam wmówiła, że grupa o Haseki na kafeterii ją obmawiała w zajętym wątku. Otóż NIE! Więcej tu nas które nigdy się nie objawią, a które w osobach przez None są obserwowane. Skończ pieprzyć i tak nikt nie słucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmamammamm 51 Napisano Luty 20, 2020 jest gdzie inny wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila_J_ 2 Napisano Marzec 7, 2020 Nona wciąż szuka tematów zastępczych. Pojawia się konflikt a za chwilę zgoda. Mydli wszystkim oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GoscAmebka 267 Napisano Marzec 8, 2020 kto to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cinderellaaa 28 Napisano Maj 31, 2020 Co z Alina ktoś wie dostała w twarz a teraz nie wiadomo co ze sprawa bo kończy temat no ...owo zaczęła temat a teraz nie kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abi33 2102 Napisano Maj 7, 2022 Gdzie ta nona nadaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach