Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna7788

Czy to zdrada(nerwica)?

Polecane posty

Witam. Mam nerwice natręctw. Trwa to już prawie pół roku. Panicznie boję się tego, że mogłabym zdradzić mojego partnera. Jakiś czas temu zaczęłam się zastanawiać, czy na jakiejś imprezie po nadużyciu alkoholu nie dopuściłam się do pocałunku i tego nie pamiętam. Jednak dostałam dowody na to, że tego nie zrobiłam, więc moja choroba podsunęła mi kolejną myśl. Kiedyś gdy spałam ze znajomymi, w tym był mój chłopak, koleżanka i kolega i w nocy gdy zasypialiśmy ten kolega położył mi rękę na plecach i na nodze, a ja z ciekawości poczucia tego dotyku udawałam, że śpię żeby nie odganiać jego ręki i tak zasnęłam(a mój chłopak leżał obok) Powiedziałam o tym partnerowi, on to zrozumiał. Niestety dręczy mnie myśl, że kiedyś byłam taka, że gdybym była podczas podobnej sytuacji mogłabym udawać, że śpię nawet gdyby jakiś chłopak zaczął mnie dotykać lub całować. Że teraz musze żyć ze świadomością, że kiedyś byłam nie w porządku do mojego obecnego partnera mając takie skłonności. Wiem, że celowo bym nigdy nie zdradziła ale boję się, że mogłabym się czegoś dopuścić udając, że śpię. Mimo, że tego nie zrobiłam same skłonności są złe. Powiedziałam o tym chłopakowi, że przepraszam, że kiedyś mogłabym udawać ze śpię żeby zobaczyć co się stanie, ale teraz bym tak nie zrobiła. On uznał, ze przesadzam i że na pewno bym tego nie zrobiła. A co jeśli by wiedział, że byłabym jedna skłonna kiedyś do tego? Jak sobie z tym poradzić?  Gdybyście wy się dowiedzieli, że wasz chłopak nigdy was nie zdradził, ale miał ku temu skłonności i z ciekawości chciałby poczuć dotyk  i pocałunek innej dziewczyny(gdyby miał okazje to by udawał, że śpi, ale nigdy by nie przejął inicjatywy) ale teraz wiedzielibyście że się zmienił i już nawet jakby miał okazję to tego by się nie dopuścił, wybaczylibyście takie coś?