Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magalen

On jest taki cudowny ale coś ukrywa i trochę się tego obawiam

Polecane posty

Jak przejrzysz mu telefon to daj znać 

Przejrzałam mu telefon i zauważyłam że w kontaktach jest ok.80 procent kobiet.Nie ma żadnych niewłaściwych sms-ów,połączenia głównie z numerami z poza kontaktów choć parę kobiet czasami się przetacza.Nie mogę z nim nawet o tym porozmawiać bo nie powiem że zaglądałam mu do telefonu.

Przejrzałam mu telefon i zauważyłam że w kontaktach jest ok.80 procent kobiet.Nie ma żadnych niewłaściwych sms-ów,połączenia głównie z numerami z poza kontaktów choć parę kobiet czasami się przetacza.Nie mogę z nim nawet o tym porozmawiać bo nie powiem że zaglądałam mu do telefonu.

Dzwonil nieraz do tych kobiet? Smsy moze kasowac...to niepokojace. Obserwuj dalej 

Dzwonil nieraz do tych kobiet? Smsy moze kasowac...to niepokojace. Obserwuj dalej 

W historii połączeń do każdej dzwonił tylko raz na przestrzeni do dwóch tygodni.Połączenia z historii także może kasować.Tylko już sama nie wiem co mam teraz obserwować

Normalnie skoro 80% to kobiety, to może facet ma konto na portalu randkowym i umawia się tylko na przygody. Także dobrze by było sprawdzić jeszcze historie przeglądarki