M_o_n_i_a 0 Napisano Marzec 2, 2020 Witam serdecznie. Jest ktoś chętny na wspólny post i wzajemną motywację...w planach mam do świąt, ale zobaczę jak będzie organizm się zachowywał...Pozdrawiam i zapraszam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliska_Miska 0 Napisano Marzec 3, 2020 Powodzenia, jeśli chcesz szybciej schudnąć to warto zajrzeć tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_o_n_i_a 0 Napisano Marzec 4, 2020 Dzieki Oliska, ale waga mi pięknie spada i super sie czuje na poście, więc podziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majlosz121 0 Napisano Marzec 5, 2020 Przez taki owocowy post można doprowadzić tylko i wyłącznie do hiperwitaminozy i zaburzenia gospodarki hormonalnej. Nie ujmując tutaj użytkownikowi @M_o_n_i_a W diecie liczą się posiłki pełnowartościowe, bogate w białko. Nie sam warzywa i owoce. Odradzam takich eksperymentów. Poza tym, polecam aktualnie fajny konkursik, jeśli chodzi o sport to super sprawa. Można wygrać kartę Multisport, która umożliwia wejście na różne obiekty sportowe! Polecam. Podsyłam linka do stronki www.multisportwygraj.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach