Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Wiosna

Polecane posty

Wcoraj jescze chodiłam w kozackach a moja głow była zsłoninta chusta pred wiatrem dis słoneczko świci  letnie pantofele i płaszcyk wystarcy który i tak mam rozpienty . Czas prygotowania ogrodu sieni posiania warywa juz nastał  juz  pospratałam taras , i wystawiłam donicjki z soczewica jutro bende siać  kwiaty i warywao w ogrodzie ,a w sobote posadze kwiaty na cmentaru u Thoresa i mamy . Wiosna pryszła sybko  i dobrze bo zkruci to  czas wystepowania grypy normalnej i nire rozwinie sie ten cały koronawirus . Czas upałów  powinin terz nastac szybko . A jak u was jest . Macie juz wiosne ? jesli tak jak sie do niej prygotowujecie

Wcoraj jescze chodiłam w kozackach a moja głow była zsłoninta chusta pred wiatrem dis słoneczko świci  letnie pantofele i płaszcyk wystarcy który i tak mam rozpienty . Czas prygotowania ogrodu sieni posiania warywa juz nastał  juz  pospratałam taras , i wystawiłam donicjki z soczewica jutro bende siać  kwiaty i warywao w ogrodzie ,a w sobote posadze kwiaty na cmentaru u Thoresa i mamy . Wiosna pryszła sybko  i dobrze bo zkruci to  czas wystepowania grypy normalnej i nire rozwinie sie ten cały koronawirus . Czas upałów  powinin terz nastac szybko . A jak u was jest . Macie juz wiosne ? jesli tak jak sie do niej prygotowujecie

Nie, ale bardzo różnie chodzę ubrana.

Masz może w tym ogrodzie drzewa owocowe, pytam gdyż chodzi mi o obcinanie gałęzi. 

mam morele mam granty mam śiwki i jabłka

U mnie już drugi dzień słonko ale jeszcze chłodek ale wiosna już tuż tuż :)

Polecam ten filmik na zaczerpnięcie świeżego wiosennego powietrza

https://www.youtube.com/watch?v=u5GS_1LCj2Q

no a ile stopni było u ciebie?

dzis to było 20 jak pojechałam do miasta w płasczu to musiałam zdjąć bo było zagoraco szybko sie ociepliłl bo w wtorek było najwyrej 8  stopni i chodiłam w kozakach a od środy wsysko sie zminiło

Ja również mam drzewa owocowe są to głównie jabłka, wiśnie, czereśnie i jedna wegierke, ale chciałam zapytać czy co roku mniej więcej o tej porze obijasz gałęzie drzew i jak sobie z tym radzisz.

tak, no tylko granatom nie

Teraz mam 10 stopni 🙂

10 to już dobrze w nałenczowie jescze chłodniej

Masz w swoim ogródku granaty, jak ci rosną i jak owocują?

powim ci że w naszych gatunkach owocuja całkem dobże . w tym roku nie wim jak bendie bo była mocna zima ale i - 11 to chyba nie prekroczyło winc może wyrosnie

No u nas była słaba do lutego ale luty był ostry u nas to jescze zle nie było ale w tm roku na wschodie grantów to nie bendize za zimno było bo nawet do -30