Anisko 0 Napisano Marzec 6, 2020 Hej koleżanki, korzystałyście może z plastrów na odchudzanie ? Ostatnio znalazłam ciekawe na stronie poniżej: www.dietalux.wordpress.com Co o nich sądzicie ? mają sporo pozytywnych opinii, może warto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marylka70 0 Napisano Marzec 6, 2020 Cześć około miesiąc temu kupiłam te plastry i stosuje już chyba 3 tygodnie, aktualnie jakieś 8kg straciłam, szału nie ma, ale mało też to nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grink__ 0 Napisano Marzec 6, 2020 Hej koleżanki, korzystałyście może z plastrów na odchudzanie ? Ostatnio znalazłam ciekawe na stronie poniżej: www.dietalux.wordpress.com Co o nich sądzicie ? mają sporo pozytywnych opinii, może warto ? 2 tygodnie temu zamówiłam plastry z tej strony, aktualnie udało mi się już zrzucić 6kg, apetyt mi bardzo spadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ala_WAW 0 Napisano Marzec 6, 2020 Ja dopiero je zamówiłam, za około miesiąc wam napisze co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamio 0 Napisano Marzec 7, 2020 Hej... kiedyś korzystałam z tych ze strony www.dietalux.wordpress.com i o dziwo mi pomogły, moge polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
znlppl 0 Napisano Marzec 9, 2020 spoko opcja, mi pomogły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jbryton.marquis.g 0 Napisano Marzec 14, 2020 Też z nich korzystałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach