Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikikiki11

bardzo sucha skóra

Polecane posty

kosmetyki na pewno dobrze jest stosować a takie do skóry atopowej to są bardzo natłuszczające i świetnie zabezpieczają przed wysuszeniem, myślę że fajnym wsparciem dodatkowym dla skóry może być też suplementacja olejem z wiesiołka, dlatego ja od paru tygodni łykam kapsułki oeparol.

Morzesz skorzystałać z konsultacji on-line z lekarzem medycyny estetycznej. Jak ktoś też ma ochotę 
to zerknijcie na stronie na facebooku Klinika medycyny estetycznej Lenartowicz Clinic tam pisze jak się na taką
 konsultację można zapisać 😉 www.lenartowiczclinic.pl

Nawilżaj ją!! Jeżeli nie wiesz czym, polecam zajrzeć na stronę patandrub.eu i znaleźć jakiś odpowiedni krem. Mają dużą ofertę i naprawdę rewelacyjne produkty!

Mojej siorce pomaga krem VEgan Muesli z Bielendy bodajże z kokosem. Często przy mnie chwali jego zapach i intensywne nawilżanie.

tylko dieta pomoże, zdrowe tłuszcze, warzywa. dla mnie kremy nie robią różnicy czy za 5 zł czy 500zł warunkiem jest prosty skład

Tak ! Koleżanka wyżej pisze dobrze i wie co dobre; ) Kremy z olejem konopnym mają BARDZO DOBRE działanie na naszą skórę. Testowałam tych kosmetyków WIELE, ale tylko z efektimy był mega SKUTECZNY - może przez jego naturalny skład. polecam