Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nnnnl

Posłuchałem was i nie spotkam się z dziewczyną

Polecane posty

Miałem jutro się spotkać, ale odwołałem spotkanie. Miało być u niej w domu. Pewnie cały dzień i nawet może cała noc spalibysmy razem. 

Ale skoro mowicie, że to nie ma sensu i psycholog też mówi, że mi to szkodzi to w takim razie rezygnuje. To najlepszy moment juz 10 dni jej nie widzialem jeszcze z 10 i zapomnę jak pachna jej włosy 😕. I na tym będzie koniec. Powiem jej, że wolę kontakt tylko na messenger. Trudno to Ona to zepsuła nie ja i to Ona cholernie mnie krzywdzi, jak tak można bez serca.. Ja byłem zakochany a Ona mi na nic nie pozwoliła 😕 Ale i tak uważam, że to była wyjątkowa relacja . Ona pewnie zrozumie to dopiero na starość jak wykorzysta ja kolejny tuzin napalaencow i rozwodników. No ale trudno życia sensu będe sam szukał, skoro miłość nie istnieje 😢😢

Jestem rozczarowany i idę płakać. Nie warto być dobrym człowiekiem. Nie szukam już nikogo tylko pusty seks 

Posłuchałes rad z kafe? Gratulacje. Kafe rządzi, kafe radzi. Kafe uczy, kafe bawi.

Posłuchałes rad z kafe? Gratulacje. Kafe rządzi, kafe radzi. Kafe uczy, kafe bawi.

Jeśli na 20 osób 19 mówi, że to nie ma sensu to coś w tym jest. Zresztą psycholog też dała mi do zrozumienia, że ktoś gra na moich uczuciach 

Jeśli na 20 osób 19 mówi, że to nie ma sensu to coś w tym jest. Zresztą psycholog też dała mi do zrozumienia, że ktoś gra na moich uczuciach 

Jutro napiszesz cały w skowronkach, że się jednak z nią spotkasz...

Nie nie spotkam się z nią bo wkręciłem jej, że mam koronawirusa. 

Nie nie spotkam się z nią bo wkręciłem jej, że mam koronawirusa. 

Co za problem powiedzieć, że kłamałes, bo chciałeś żeby Cię zapragnęła i zatesknila? Już nie takie zwroty akcji w tej historii były...

Co za problem powiedzieć, że kłamałes, bo chciałeś żeby Cię zapragnęła i zatesknila? Już nie takie zwroty akcji w tej historii były...

Ale ja już nie chce zwrotów. Nie mam już siły a Ona się mną bawi i na koniec i tak zostanę sam. Muszę sam to zakończyć przynajmniej mam pozory, że nad tym panuje. 

Nie pisz tak. Jeden też tak wkręcał, zabrali go, nie wykryli nic i mandat dostał. Z tego się nie robi jaj.

I jak ja uwielbiam waszą logika🤣 za co mandat? Haha to dzwoń na psy pało głupia 

To skor spanikowałaś po moim wpisie to dzwoń bardzo proszę i nie śmieć mi tematu głupia małpo 

To skor spanikowałaś po moim wpisie to dzwoń bardzo proszę i nie śmieć mi tematu głupia małpo 

Coś Ty taki agresywny? Zaraz "malpo"...Spotkaj się z tą laską, zgwalccie się przez spodnie, to sobie ulzysz i trochę ciśnienia zejdzie. Bo na razie to Ci testosteron chyba łeb rozpierdala...🙄

Coś Ty taki agresywny? Zaraz "malpo"...Spotkaj się z tą laską, zgwalccie się przez spodnie, to sobie ulzysz i trochę ciśnienia zejdzie. Bo na razie to Ci testosteron chyba łeb rozpierdala...🙄

Po prostu mi smutno, że tak to się kończy i jak się z kimś powyzywam to może mi trochę ulży. Szukam pretekstu. 

Po prostu mi smutno, że tak to się kończy i jak się z kimś powyzywam to może mi trochę ulży. Szukam pretekstu. 

Walnij se w gruche to ci ulzy

Walnij se w gruche to ci ulzy

Ty jesteś zerem nie warto nawet na Ciebie zwracać uwagi stulejrzu

Gość pari

To był twój pierwszy związek?🙂