Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmidaButsu

Pora ruszać na rowerek 😊 Anastazja 88 jedziesz że mną?

Polecane posty

Idealna temp powyżej 0. Na rower 😎 super a zawsze można się później grzać w dome.. przy herbacie z imbirem

Mi na rowerze się jednak najlepiej śmiga w fajna pogodę czyli słoneczko i lekki wiaterek 😃 a co do herbaty - to właśnie idę sobie zrobić.  Wam też zrobię 🍵🍪☕

Poradzisz sobie mistrzunio 🙂

Tak zimno a Wy planujecie wycieczkę tylko pamiętajcie o rękawiczkach i szalikach 😜

Muszę , kombinować.  Jeszcze głupek jestem za 600 zł ciuchów zamówiłam , kurier jutro będzie , na pocieszenie ale teraz nie jest mi do śmiechu 😅

Mentalnie trzeba się rozgrzać.  Szalik , czapka , rękawiczki i ruszamy tyłki 😷🙃

Mi na rowerze się jednak najlepiej śmiga w fajna pogodę czyli słoneczko i lekki wiaterek 😃 a co do herbaty - to właśnie idę sobie zrobić.  Wam też zrobię 🍵🍪☕

A dziękuję za pyszną herbatę😉

Ach te Kobiety nie ma co jeść ale ciuszki muszą być i cała szafa butów 😜

Jeżeli chodzi o rower to muszę być cienko, luźno ubrany. Szczerze mówiąc to jeszcze nigdy nie jeździłem z takim ekwipunkiem 🙂

I jeszcze do tego maseczka 😉

Chciałam sobie samopoczucie poprawić. W sumie co zamówię - to nie zginie.  W maju wyjdę z lochu to przynajmniej będę ubrana jak człowiek.  Chociaż jeden plus. 

Haha nie wątpię , dotąd człowiek nie miał jak się przekonać na własnej skórze jak to jest chodzić z maską na codzien 😃

Faktycznie to nie zginie ale nie ma potrzeby zapełniania szaf jeżeli nawet tego nie wynosimy 😉

To w jakim Ty lochu siedzisz że nie możesz wyjść? Maseczki nie nosze bo uważam że nie ma potrzeby, wystarczy ograniczyć wyjścia, spotkania.

Tzn jak na razie żyje w zasadzie jak zawsze . Wychodzę do sklepu , na miasto , spacer. Wszystko pozamykane a ludzi 5 na krzyż.  Ja co roku ubieram się praktycznie na cały sezon.  W wrześniu na całą zimę.  Wczesna wiosna na całe lato. Ciuchy się nie niszczą a przynajmniej nie muszę co chwilę latać po sklepach.  Jeszcze w sklepach dużo mi się ciuchów w ogóle nie podoba . Dlatego internet to idealna opcja. 

Rozumiem i tylko dwa razy do roku kupujesz ubrania, coś nie chce mi się wierzyć 😉 W sklepie to zawsze można przymierzyć, sprawdzić jakość a w necie w zasadzie co przyjdzie to zachowujesz no może poza rozmiarem. Później zwrotu i problemy z wysyłkami. Jak dla mie to za długo to trwa 🙂

Nie , ale najważniejsze ( spodnie , 2 kurtki na zimę czy 2 pary butów to na start.  Plus wiadomo koszulki , pierdoły.  Przynajmniej ograniczyłam chodzenie po sklepach co tydzień i wydawanie na jakąś szmatę.  Widzę w necie co mi się podoba to zamawiam i koniec 😃 a jak jest okazja chodzenia po sklepach to wiadomo że jak coś się zabłyszczy to kupię.  No ale przynajmniej nie tak jak kiedyś że na raz mi się z 7 ciuchów podobało.  Bo wiem że mam w domu nie zużyte . 

To ile masz już kurtek czy butów? 😕 skąd ja to znam, kiedyś też miałem manie na punkcie zakupów, teraz jeżeli coś potrzebuję to dopiero kupuję bo zdarzało się że w szafie miałem rzeczy które jeszcze miały metki więc postanowiłem zbyt pochopnie nie podejmować decyzji 🙂

Nie mam dużo.  Właściwie to nie wiem - tyle ile potrzeba 😄 ja też.  Właśnie nie raz ciuch z 2/3 MSC z metką.  Dlatego nie kupuje.  Teraz to już wiedziałam że muszę zainwestować.  

Ale to ona powiedziala ze juz go nie kocha i z nim zerwala przeciez on polamal maske odemnie i rzucil szklanka z piwem na deptaku ktore mu kupikam bo powiedzialam ze angelika jest brzydka i glupia 🙂 zwyzywal  mnie tez hehe niezapomne mu tego. Ja mam do niego duzo urazy bo kiedys byl bardzo niedobry.

To nie dziwię się że masz tyle w sobie urazy.  Ode mnie by dostał w łeb na opamiętanie.  Zresztą o czym tu gadać .. w życiu by taki człowiek nie zagrzał miejsca przy mnie.  Tak kocha to bym spakowała Go i niech rusza szukać szczęścia.   Bochenek 🍞 na drogę bym mu dała.  

Nie mam dużo, właściwie to nie wiem 😄 Dla Was pełna szafa ubrań a druga butów to nie jest dużo i zawsze znajdziecie jeszcze trochę miejsca 😉

Tak jest ! 😄 Gdzieś nudzą się te same bluzki. A nic nie poprawi humoru jak coś nowego 😃

No nie przeprosil mnie za to. Ja w zeszlym roku mialam kochanka i on sie dowiedzial byla awantura. A ja bym nie miala gdyby nie te urazy i ze mi klamal ze ja tego tamtego nie umiem juz umuem.np gotowac on mi mlodosc zniszczyl cala bo splacalam jego dlugi. Ja mam duzo urazy w sobie .

Tragedia.  

Na pewno nie znudzi się kochający mężczyzna zaskakujący pomysłami jak i prezentami 🙂

Zaskoczyć dziś człowieka na prawdę można za nie duże pieniądze.  Ale dużo osób o tym zapomina.  🙂 

Zawsze te pieniądze a gdzie człowiek i jego kreatywność 🙂

Tzn kreatywności to w moich związkach od partnerów nie zauważyłam.  Może to dlatego że takie rzeczy i pomysły były na mej głowie a do tego musiałam nie jednokrotnie wyłożyć z swego portfela 🙂

To mogę tylko współczuć wyboru partnerów ale życzę aby w końcu było lepiej z Twoimi wyborami 😉

Nie należy współczuć . Ja chyba mam w sobie tą nie wyzyta potrzebę jeśli chodzi o zaskakiwanie kogoś , pomysły. A gdy widziałam uśmiech to już spełniona w 10000% 😆 

No tak zawsze jest spelnienie kiedy widzi się zadowolenie kogoś na kim Nam zależy. To daje mnóstwo energii i chęć wdrażania nowych pomysłów 🙂

Tak jest ! Nie ma nic lepszego jak samemu być kreatywnym.  Jak bym faceta wzięła podobnego do siebie to w sumie nie wiem jak by to było. Mogło by być ciekawie aczkolwiek ... No nie wiem 🙄

Ok bo mnie zdenerwowales.mna sa sami menele zainteresowani araby dziady murzyny niskie chlopaki lub downy.ostatnia grupa najsympatyczniejsza.

"ostatnia grupa najsympatyczniejsza" 

😅😅

Szybko się denerwujesz 😉 i nie wierzę że jest aż tak źle, może powinnaś mieć jakieś oczekiwania przy wyborze partnera. Tylko pamiętaj żeby nie były zbyt wygórowane.

Podaruj Agacie ode mnie herbatkę 🍵🍪 i ciasteczko.  Na dobre samopoczucie - wdech i wydech 🙂