Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viceklita

Apel do Prezydenta RP , panie Andrzeju Duda , propozycja jest

Polecane posty

Duda podziękował również rodakom za "zachowywanie się w ogromnej większości w sposób odpowiedzialny”.

Chorobę COVID-19 wywołuje koronawirus (SARS-CoV-2). Po raz pierwszy zdiagnozowano ją w grudniu, w chińskiej prowincji Hubei, ze stolicą w mieście Wuhan. Do głównych objawów choroby należą gorączka, suchy kaszel, ogólne zmęczenie i spłycony oddech. Od 11 marca Światowa Organizacja Zdrowia klasyfikuje koronawirusa jako pandemię.

Prawie MILION Polek i Polaków w wieku 50+ , 55+ i 60+ w Polsce są bez pracy , są bezrobotni , nie chciani i nie zauważani przez Pracodawców 

a posiadają ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną w swoich zawodach wykonywanych ,

powinni uczyć młodych zawodów technicznych ale są pomijani przez Pracodawców , są olewani przez Pracodawców 

a w latach 1955 - 1985 (przez 30 lat w PRL) DZIECI były tak zwanym 'oczkiem w głowie' dla tak zwanych 'przywódców' z lat PRL ,

zwyczajnie dbano o dzieci i w tamtych latach były obowiązkowe szczepienia na różne choroby (tych różnych szczepień zaliczyłem ok. 17)

zatem, 

obstawiam w ciemno, że będą padać na COVID-19  jak muchy 'osobniki' w wieku z roczników poniżej 1970 roku, ponieważ po roku 1970 już wielu szczepień nie wykonywano u dzieci ,

po roku 1990 już był BUNT rodziców aby dzieci NIE SZCZEPIĆ na żadne choroby !

gratuluję teraz rodzicom tych dzieci odwagi, za chwilę będzie płacz i zgrzytanie zębami z powodu śmierci dzieci !

Zatem, 

roczniki bezrobotne, wielokrotnie szczepione na różne choroby wirusowe i zdrowe w wieku 50+ oczekują na zadania Panie Prezydencie 🙂

pomijany przez Pracodawców jeszcze jakoś funkcjonuję i nie potrafię w żaden sposób przekonać Pracodawców , że jestem zdrowy jak BYK w wieku 50+

a Pracodawcy się upierają , że w wieku 50+ to Polak już jest zdegenerowany  i nadaje na złom i powinien sobie trumnę kupić !

natomiast wiem, że wygram maraton z kolesiem, który ma 30 lat i bez chlania wódki każdego wieczoru nie funkcjonuje 

ale Pracodawcy tylko takich teraz szukają i potrzebują ,

nawet nie pytają czy był szczepiony na grypę !