Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nba

Korzystacie z aplikacji randkowych?

Polecane posty

założyłem to dostałem 12 polubienia w dwie godziny, dobry wynik? 

Korzystałem z Tindera. Wbrew temu co "się pisze" można tam poznać sporo fajnych kobiet, polecałem mojemu kumplowi który cierpi na samotność ale on woli jakieś portale w stylu Sympatii 😅

Dnia 25.03.2020 o 20:14, Nba napisał:

założyłem to dostałem 12 polubienia w dwie godziny, dobry wynik? 

Tak, ale bardziej się liczy która się z tych 12 odezwie 😉

Jaracie się jakimiś śmiesznymi łapkami a prawda jest taka ze jesteście jedynie towarem a nie człowiekiem a jedyne na co możecie liczyć to przelotny romans albo nawet i nie tylko przelotne roochanie. Smutne. 

ładny chyba jestem skoro klikają, nie pisze bo mi się nie chce, żadna nie zagada 😂

Dnia 25.03.2020 o 20:22, k0ntozapasowe napisał:

zapomnij, musiałbyś być w top 1% elity estetycznej aby zaczęły same pisać.

robię eksperyment wszystkie polubiłem czyli odwdzieczylem się i czekam czy napiszą 😃

Dnia 25.03.2020 o 20:21, k0ntozapasowe napisał:

a ty na co możesz liczyć wjeczorna?

Ja na nic ale co to ma do rzeczy? Jeśli masz jakiś problem z moja persona to napisz prywatnie zamiast zasrywac forum żałosna wieczorna. ... ci w dupe

Dnia 25.03.2020 o 20:27, k0ntozapasowe napisał:

chyba śnisz wjeczi że będę się spoufalał z osobą która ewidentnie daje do zrozumienia że jest lepsza ode mnie. nie wypada.

Gdyby nie wypadało to w ogóle byś nie wspominał a ty ewidentnie chcesz wzbudzisz moja uwagę. W gunwo raczej nikt nie chce wdepnąć i świadomie omija a ty wchodzisz w krowi placek i kłamiesz. Smiechlam i zdechlam

Dnia 25.03.2020 o 20:29, KLAUN96 napisał:

A Nie lepiej poznac kogos w Realu? (Kursy, studia,szkola,biblioteka,w pracy, na zwyklym spacerze,koła zainteresowan np naukowe,historyczne/biologiczne itp itp ,Wolontariat rozne organizacje koscielne)

(Moze galeria handlowa?)

(Aplik. Randkowe wyciagaja kase + dane osobowe...)

Przemyśl to co napisalam...:)

Pozdrawiam 🙂

lepiej, pewnie nawet mam kogoś na oku, z ciekawosci założyłem 

Dnia 25.03.2020 o 20:19, Nba napisał:

ładny chyba jestem skoro klikają, nie pisze bo mi się nie chce, żadna nie zagada 😂

To po co tam siedzisz skoro nie chce Ci sie pisać do nich? Z nudów i żeby sobie ego podpompowac, sprawdzić która poleci na Ciebie? Jak ja nie lubię takich biernych facetów. W Realu pewnie tez nie zagadujesz i tylko gapisz sie na te co Ci sie podobają, zgadlam? 

Dnia 25.03.2020 o 20:29, KLAUN96 napisał:

A Nie lepiej poznac kogos w Realu? (Kursy, studia,szkola,biblioteka,w pracy, na zwyklym spacerze,koła zainteresowan np naukowe,historyczne/biologiczne itp itp ,Wolontariat rozne organizacje koscielne)

(Moze galeria handlowa?)

(Aplik. Randkowe wyciagaja kase + dane osobowe...)

Przemyśl to co napisalam...:)

Pozdrawiam 🙂

Już to widzę jak na zwykłym spacerze czy w galerii facet mnie zagaduje 😂 takie rzeczy to chyba tylko w filmach, ewentualnie pogapi sie tylko na mnie i palcem nie kiwnie 

Dnia 25.03.2020 o 20:32, Malutka92 napisał:

To po co tam siedzisz skoro nie chce Ci sie pisać do nich? Z nudów i żeby sobie ego podpompowac, sprawdzić która poleci na Ciebie? Jak ja nie lubię takich biernych facetów. W Realu pewnie tez nie zagadujesz i tylko gapisz sie na te co Ci sie podobają, zgadlam? 

próżność mną kierowała, żadna z nich nie w moim typie same blondynki 

Dnia 25.03.2020 o 20:32, k0ntozapasowe napisał:

o, dawno nikt mi nie zarzucał kłamstwa.

Won atencjuszu. Wystaw się na tinder może jakaś lochę ci Przemysław odstąpi. Albo idź z nim na śmietnik czyli w swoje miejsce docelowe

Ale czipeusze z facetów haha. Kupa mięśni i tatuaże a kobiety musza jeść mózgi bo oni się brzydzą. Tacy jesteście zawsze. Mocni w gębie a i tak największe jaja zawsze maja one. Smiechlam i zdechlam

Dnia 25.03.2020 o 20:34, Malutka92 napisał:

Już to widzę jak na zwykłym spacerze czy w galerii facet mnie zagaduje 😂 takie rzeczy to chyba tylko w filmach, ewentualnie pogapi sie tylko na mnie i palcem nie kiwnie 

A jakby zagadał to Ty i tak pewnie byś nie dała mu numeru czy coś. I absolutnie nie mam Ci tego za złe, zresztą kobieta w galerii handlowej jest zainteresowana zakupami a nie randkowaniem, zwłaszcza że w naszym kręgu kulturowym bez powodu podchodzi do kobiety zazwyczaj albo zbok albo żebrak 😉

Polsku z małej bo to przymiotnik. Śmieszne. Naprawdę myślisz ze intereusja mnie twoje przekonania na temat mojej osoby? Haha. Nie wysilaj się i nie podniecaj. 

Dnia 25.03.2020 o 20:51, k0ntozapasowe napisał:

to nie ja się określiłem jako krowi placek.

Jesteś wkoorwiajacy jak wrzód na dupie. I żałosny w swojej działalności. Buntownik za dychę. Nikogo na litość nie weźmiesz. Wmawianie mi ped0filii tez nie pomoże. Gardzę 

Dnia 25.03.2020 o 20:47, dreams_architect napisał:

A jakby zagadał to Ty i tak pewnie byś nie dała mu numeru czy coś. I absolutnie nie mam Ci tego za złe, zresztą kobieta w galerii handlowej jest zainteresowana zakupami a nie randkowaniem, zwłaszcza że w naszym kręgu kulturowym bez powodu podchodzi do kobiety zazwyczaj albo zbok albo żebrak 😉

Nie ważne GDZIE facet zagada, wszystko sie rozchodzi o to czy jest w jej typie wizualnie czy nie, wiec jeśli choć trochę by mi sie podobał to dalabym numer, bez wzgledu gdzie by zagadal. Nawet jeśli nie byłby w moim typie to nie wysmialabym faceta tylko grzecznie odmówiła, życzyła szczęścia bo docenilabym jego odwagę wiec delikatnie dalabym kosza, nie tak jak niektóre w stylu ,,weeez wypie...j". 

Dnia 25.03.2020 o 20:58, Malutka92 napisał:

Nie ważne GDZIE facet zagada, wszystko sie rozchodzi o to czy jest w jej typie wizualnie czy nie, wiec jeśli choć trochę by mi sie podobał to dalabym numer, bez wzgledu gdzie by zagadal. Nawet jeśli nie byłby w moim typie to nie wysmialabym faceta tylko grzecznie odmówiła, życzyła szczęścia bo docenilabym jego odwagę wiec delikatnie dalabym kosza, nie tak jak niektóre w stylu ,,weeez wypie...j". 

Gratuluję godnej pochwały postawy w takim razie.