Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kire4

Czy ciąża jest możliwa?

Polecane posty

Mam 18 lat i chciałabym zapytać o to czy jest możliwe to, że jestem w ciąży. Z chłopakiem odbywałam ostatni stosunek 22 lutego. Mój partner był na kilka sekund w środku bez zabezpieczenia. Mówił też, że miał prę ejakulat na penisie. Wyszedł jednak po dosłownie 5 sekundach i jakieś 10 sekund później miał wytrysk, ale nasienie nie miało kontaktu z moim ciałem.
Według kalendarzyka miałam od 26 lutego do 6 marca dni płodne. Dodam również, że w te dni czułam się słabo i zrobiłam badanie krwi 4 marca, czyli dzień owulacji. Na teście wynik HCG-BETA 1 wyniósł 0,100 mIU/ml. Po dniach płodnych poczułam się już o wiele lepiej.
Od 19 marca do 23 marca miałam okres. Był obfity i nie spóźnił się i trwał tyle dni co zazwyczaj.
Teraz od tygodnia czuje się znów słabo. Jestem senna, mam brak apetytu i mdli mnie lekko. Straciłam też w ostatnim miesiącu prawie 2kg.
Czy mam się czym martwic? Czy test z krwi był źle zrobiony? Również zawsze odbywałam stosunek z zabezpieczeniem i chcieliśmy z chłopakiem tylko na kilka chwil spróbować bez.
Dziękuje za pomoc.