klarakl22 0 Napisano Kwiecień 3, 2020 Kochane! Kochałam się z chłopakiem w dni płodne (bez zabezpieczenia, kilka dni przed planowaną miesiączką dostałam dziwne plamienie(brązowy sluz) co jakiś czas następnie dostałam normalne krawawienie, które trwało 3/4 dni w między czasie podczas tego okresu zrobiłam test wyszedł negatwywnie. Ale nadal się dziwnie czuje czy to możliwe, że jednak jestem w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miła3 55 Napisano Kwiecień 3, 2020 Na ciążę zawsze jest szansa, tym bardziej bez zabezpieczenia. Możliwe, że jesteś w ciąży. Po tygodniu od miesiączki zrób jeszcze raz test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olkaa88 29 Napisano Kwiecień 3, 2020 Kochane! Kochałam się z chłopakiem w dni płodne (bez zabezpieczenia, kilka dni przed planowaną miesiączką dostałam dziwne plamienie(brązowy sluz) co jakiś czas następnie dostałam normalne krawawienie, które trwało 3/4 dni w między czasie podczas tego okresu zrobiłam test wyszedł negatwywnie. Ale nadal się dziwnie czuje czy to możliwe, że jednak jestem w ciąży? A skąd wiesz, że to dni płodne? Jaką metodę stosujesz? Poprzednio pisałaś chyba o owulacji, stąd pytam z jakich obserwacji siebie lub jakiej metody czy urządzenia czerpiesz takie informacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klarakl22 0 Napisano Kwiecień 3, 2020 z kalendarzyku cyklu i śluż miałam taki płodny ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata0505 2 Napisano Kwiecień 30, 2020 Zacznijcie się zabezpieczać i mniej strachu będziesz miala co miesiąc. W ciąży zapewne nie jesteś, nie tak łatwo zrobić dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach