Www 0 Napisano Kwiecień 9, 2020 Witam, Od jakiś 5 lat cierpię na nadmierne wyciskanie wszystkiego co się znajduje na twarzy nie mogę sobie poradzić z tym. Mam wrażenie, że im bardziej sobie powtarzam że nie będę wyciskać tym częściej to robie. Chciałabym się od tego uwolnić, ponieważ wyniszcza mnie to od środka, unikam ludzi, nie jeżdżę nigdzie, nic nie sprawia mi radości. Mam z tego powodu kompleksy. Jeśli cierpicie na to samo co ja, to jak sobie radzicie z tym , jak powstrzymujecie się, co stosujecie na złagodzenie stanów zapalnych po wyciskaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina417 0 Napisano Kwiecień 15, 2020 A może jest ci potrzebne coś co poprawi wygląd twojej twarzy i nie będziesz musiała już niczego wyciskać. Polecam Kurację na Oczyszczanie Twarzy marki Souvre. Po stosowaniu preparatów tej marki moja skóra jest widocznie odświeżona i gładsza. Naprawde polecam!!! Jeśli chcesz wiedzieć więcej napisz do mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majestickambro 0 Napisano Marzec 28, 2021 Cześć dziewczyny, ja też sobie nie radzę z tym nałogiem mimo, iż za każdym razem powtarzam, że to już ostatni raz... Mam pomysł jak sobie poradzić w tej sytuacji, ale potrzebuję do tego drugiej osoby z tym samym problemem. Generalnie chodzi o to, żebyśmy się wzajemnie kontrolowały i nagradzały. Jeżeli ktoś byłby chętny, to niech napisze do mnie, a ja przedstawię szczegóły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach