Zoskaaa45 1 Napisano Kwiecień 16, 2020 Witam. Planuję remont łazienki i najbardziej odpowiada mi w weekendy za względu na specyficzną sytuację zawodową i rodzinną. może ktoś zna firmę, która akurat w weekendy pracuje? za namiary dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pęd Sosny 17 Napisano Kwiecień 16, 2020 tako remont tylkp w weekendy bedzie trwał pol roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meduuuzza 2 Napisano Kwiecień 21, 2020 Firma Złota Rączka 24h na pewno Tobie nie odmówią, bo co do terminów można się z nimi dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoskaaa45 1 Napisano Czerwiec 30, 2020 Wybrałam Złota Rączkę 24 h i bardzo dziękuję za ten namiar. Bardzo szybko zrobili co swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zigi 0 Napisano Czerwiec 30, 2020 Podczas remontu łazienki, należy wybrać odpowiednią farbę - najlepiej z dodatkiem środka antypleśniowego. https:spranda.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zigi 0 Napisano Czerwiec 30, 2020 Również, można sprawdzić czy wentylacja grawitacyjna działa prawidłowo - to usprawni proces schnięcia powłok malarskich czy innych materiałów budowlanych i zapobiegnie powstawanie pleśni po pracach remontowych. ---------------------------------- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Lipiec 30, 2020 Firma na Chmielnej 27 jest godna polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miszczak 0 Napisano Sierpień 29, 2020 Bardzo profesjonalna firma do takich zadań to Złota rączka u mnie wszystko zrobili bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Październik 1, 2020 Dnia 21.04.2020 o 20:02, meduuuzza napisał: Firma Złota Rączka 24h na pewno Tobie nie odmówią, bo co do terminów można się z nimi dogadać. Pięknie zrobili mi remont. Warto Brać firmę z Chmielnej 27. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Październik 5, 2020 Firma z Chmielnej 27 bez problemu dojechała i zrobiła kosztorys wykonywanej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazanne 0 Napisano Listopad 30, 2020 Dnia 5.10.2020 o 18:21, Xyz67 napisał: Firma z Chmielnej 27 bez problemu dojechała i zrobiła kosztorys wykonywanej pracy. Bardzo dobry kontakt jest z nimi, także fajny namiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Grudzień 24, 2020 Złota Rączka 24h. Oni potrafią wszystko zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazanne 0 Napisano Luty 2, 2021 U mnie już po remoncie i Złotą Rączka 24 h bardzo dobrze się spisała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilkpwo 0 Napisano Kwiecień 1, 2021 Świetnie się u mnie sprawdziła firma z ulicy Chmielnej 27. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaoot 1 Napisano Lipiec 29, 2021 Nie każdy jest taki majster, że wszystko potrafi, a jak się taką osobą nie jest, to trzeba skorzystać z fachowców Złotą Rączka 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina l 1 Napisano Sierpień 19, 2021 Zgadzam się czasami nie warto jest robić remonty na własną rękę i należy zadzwonić do firmy Złota Rączka. Dokładnie, ładnie i szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Wrzesień 30, 2021 W Warszawie jest ulica Chmielna 27 i tam znajduje się poszukiwana przez Was firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Wrzesień 8, 2022 693 289 245 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalreszko 0 Napisano Październik 12, 2022 Dnia 8.09.2022 o 12:58, Basiawyw napisał: 693 289 245 Dzięki za namiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach