Edytka898 0 Napisano Kwiecień 17, 2020 Hej. Szukałam butów w sklepach internetowych i znalazłam strony z bardzo dobrymi cenami. Ale zaczęłam się zastanawiać czemu na tych stronach są dokładnie takie same buty? dobrepozycje.pl, eltraphu.pl, www.ilesprzedam.pl, sprawdziłam je w archiwum google i wszystkie były założone 18.03.2020, sprawdziłam również do kogo należa domeny tych skklepów. No i bardzo ciekawe: brak danych, jakaś "osoba fizyczna" i tyle. Pewnie więcej takich stron cwaniaczki założyły. Nie dajcie się napbrać, bo ceny bardzo fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariana Stateva 0 Napisano Lipiec 16, 2020 Witaj! Przepraszam, że nie przeczytałem twoich recenzji przed wydaniem pieniędzy na tę niewłaściwą stronę. Używam tłumacza Google, nie mówię po polsku. Szukałem butów, a kiedy nie znalazłem swojego numeru na bułgarskich stronach, szukałem zagranicznych. W ten sposób spotkałem tych oszustów i złodziei: http://www.dobrepozycje.pl/ Rozwijane menu strony mówi, że możesz zamawiać w różnych krajach na całym świecie, w tym w Bułgarii. Zostałem wprowadzony w błąd, złożyłem zamówienie i zapłaciłem. Ten człowiek kradnie pieniądze. Teraz nie ma pieniędzy, butów, nie ma sposobu na szukanie ochrony.Przepraszam, jeśli tłumacz dokonuje śmiesznego tłumaczenia na język polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olaweglarz 0 Napisano Sierpień 20, 2020 Hej kupiłam buty na stronie dobrepozycje.pl nie dość ze wzięli kasę za dwie paryy to buty nie przyszły , wysłali okulary przeciwsłoneczne chińskie :) polecam nie zamawiać na tej stornie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoria.szczerbina@o2.pl 0 Napisano Sierpień 22, 2020 Czy ktos zamaiwal nie dawno paczke z tej strony ? Również dostalam okulary aczkowiek odpisywali mi na e maile i mialam zgodzić sie na 20 % zwrotu pieniędzy . Ok zgodzilam sie ale juz miesiąc czasu czekam na zwrot a strony nagle nie moge znaleźć . Mam zamiar zgłosić to do spraw konsumenta tym bardziej mam e maile potwierdzające ze maja mi ,,zwrocic pieniądze,, jesli ktos jest jeszcze niech napisze moze da sie cos z tym zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoria.szczerbina@o2.pl 0 Napisano Sierpień 22, 2020 Dnia 20.08.2020 o 19:46, Olaweglarz napisał: Hej kupiłam buty na stronie dobrepozycje.pl nie dość ze wzięli kasę za dwie paryy to buty nie przyszły , wysłali okulary przeciwsłoneczne chińskie :) polecam nie zamawiać na tej stornie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoria.szczerbina@o2.pl 0 Napisano Sierpień 22, 2020 Dnia 16.07.2020 o 08:22, Mariana Stateva napisał: Witaj! Przepraszam, że nie przeczytałem twoich recenzji przed wydaniem pieniędzy na tę niewłaściwą stronę. Używam tłumacza Google, nie mówię po polsku. Szukałem butów, a kiedy nie znalazłem swojego numeru na bułgarskich stronach, szukałem zagranicznych. W ten sposób spotkałem tych oszustów i złodziei: http://www.dobrepozycje.pl/ Rozwijane menu strony mówi, że możesz zamawiać w różnych krajach na całym świecie, w tym w Bułgarii. Zostałem wprowadzony w błąd, złożyłem zamówienie i zapłaciłem. Ten człowiek kradnie pieniądze. Teraz nie ma pieniędzy, butów, nie ma sposobu na szukanie ochrony.Przepraszam, jeśli tłumacz dokonuje śmiesznego tłumaczenia na język polski. they reply to e-mails Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach