Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

B-side

Czy jest na sali fryzjer?

Polecane posty

Gospodarka obraca się w pył, ludzie umierają, wszyscy duszą się w maseczkach, ale to przecież nie znaczy, że przestaną nam krzaczeć brwi. Aktualnie chciałabym nawiązać romans z fryzjerem w celu wzajemnego świadczenia usług. 

Ja byłem tydzień temu po znajomości - dostałem opierdziel, że zapuściłem takie afro, że maszynka nie wydala :classic_biggrin:

Ja byłem tydzień temu po znajomości - dostałem opierdziel, że zapuściłem takie afro, że maszynka nie wydala :classic_biggrin:

Mnie chodzi o strzyżenie głowy. Resztę ogarniam sama.

Brwi ci fryzjer tnie? Fryzjerzy to geje w większości. Lepiej romans z ginekologiem. 

U ginekologa byłam niedawno. Interesuje mnie romans z fryzjerem i szewcem. Płeć ani orientacja nie grają roli. Jestem w potrzebie.

Ja pisałem o strzyżeniu głowy.

Inne sprawy ogarniam sam.

Jakie "inne"?

Potrzeba madko wynalazku. 

Jestem w depresji. Ciągle oglądam seriale i jem. Potrzebuję pomocy.

Jestem w depresji. Ciągle oglądam seriale i jem. Potrzebuję pomocy.

Może maestro w kaszkiecie ci pomoże. Tez marnuje czas. 

Inne włosy, które występują u ludzi poza głową :classic_blush:

Golisz nogi?

Dobra, wiem, golisz owłosienie łonowe. Trudno. Nawet ja czasem źle dobieram ofiary. Zapomnijmy o sobie i rozstańmy się w przyjaźni. 

Może maestro w kaszkiecie ci pomoże. Tez marnuje czas. 

Ojej myślisz, że zechce? Ale fajnie. Powinnam do niego napisać w tej sprawie? Tylko tak szczerze... Zależy mi na szczerości przyjaciół. 

Gość Gretta_

Jeszcze są pachy. I uszy. 

I włosy w nosie u płci męskiej 😅

Ojej myślisz, że zechce? Ale fajnie. Powinnam do niego napisać w tej sprawie? Tylko tak szczerze... Zależy mi na szczerości przyjaciół. 

Szrzecze to sadze ze jest choojowym fryzjerem bo na pewno ukrywa efekty swojej pracy pod ta mycka. Ale może lepiej mu idzie strzyżenie pleców albo dupy. Sprawdz i daj znać. 

Szrzecze to sadze ze jest choojowym fryzjerem bo na pewno ukrywa efekty swojej pracy pod ta mycka. Ale może lepiej mu idzie strzyżenie pleców albo dupy. Sprawdz i daj znać. 

Coo jprdl

I włosy w nosie u płci męskiej 😅

To teraz mnie zmartwiłaś i postawiłaś pod ścianą. Do tej pory myślałam, że włosy w nosie ma każdy. Teraz czeka mnie pewnie wybieranie płci, zmiana dowodu, a w najlepszym razie wizyta u endokrynologa. 

To teraz mnie zmartwiłaś i postawiłaś pod ścianą. Do tej pory myślałam, że włosy w nosie ma każdy. Teraz czeka mnie pewnie wybieranie płci, zmiana dowodu, a w najlepszym razie wizyta u endokrynologa. 

Powiem ci w sekrecie ze endokrynolog nie załatwia problemu. Ale to tak całkowicie między nami

Stawiam na to, że sprawdzisz pierwsza. Nie zajmują mnie jego kłaki, chociaż czasem lubię z nim pogadać o maśle orzechowym. 

Golisz nogi?

Dobra, wiem, golisz owłosienie łonowe. Trudno. Nawet ja czasem źle dobieram ofiary. Zapomnijmy o sobie i rozstańmy się w przyjaźni. 

Nogi nie bo nie jestem kulturystą a u zwykłego chłopa to by bardzo dziwnie wyglądało  :classic_biggrin:

Miło popisać i jakieś docinki dostać,  mnie ciężko obrazić. W robocie miałem przez 2 lata okres gdzie byłem poniewierany (z nerwów schudłem kilka kilo, lekka nerwica i śniła mi się robota)  ale wytrzymałem i mnie zwyczajne docinki już nie ruszają, nawet srogi o... spływa po mnie jak woda po kaczce.

Powiem ci w sekrecie ze endokrynolog nie załatwia problemu. Ale to tak całkowicie między nami

To może weterynarz? Uśpiłby mnie i nie musiałabym się zastanawiać nad swoją płcią.

Gość Gretta_

Naprawdę? Masz takie wystające? No nie. Nie wierzę Ci 🙂 

Nogi nie bo nie jestem kulturystą a u zwykłego chłopa to by bardzo dziwnie wyglądało  :classic_biggrin:

Miło popisać i jakieś docinki dostać,  mnie ciężko obrazić. W robocie miałem przez 2 lata okres gdzie byłem poniewierany (z nerwów schudłem kilka kilo, lekka nerwica i śniła mi się robota)  ale wytrzymałem i mnie zwyczajne docinki już nie ruszają, nawet srogi o... spływa po mnie jak woda po kaczce.

Ja to wszystko robię z sympatii. To zwykły pojedynek słowny. Lubię Cię nie od dziś. 😉 Chyba ujawnianie tu swoich słabych punktów to nie jest najlepszy pomysł, ale doceniam szczerość. 

Gospodarka obraca się w pył, ludzie umierają, wszyscy duszą się w maseczkach, ale to przecież nie znaczy, że przestaną nam krzaczeć brwi. Aktualnie chciałabym nawiązać romans z fryzjerem w celu wzajemnego świadczenia usług. 

Ja się zainteresowalam jakie usługi Ty świadczysz na zasadzie tej wzajemnosci. Czy nie odpowiesz mi, bo nie jestem fryzjerem?😏

Ja to wszystko robię z sympatii. To zwykły pojedynek słowny. Lubię Cię nie od dziś. 😉 Chyba ujawnianie tu swoich słabych punktów to nie jest najlepszy pomysł, ale doceniam szczerość. 

Jak mam w czubie odpowiednią ilość promili to bardzo lubię pojedynki słowne ale idę zaraz spać bo rano trzeba wstać.

Ja tu nie ujawniłem swoich słabych stron, według mnie napisałem o obecnej mocnej stronie.

Naprawdę? Masz takie wystające? No nie. Nie wierzę Ci 🙂 

Podaj adres, to kilka Ci podeślę.