Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olala2904

Tata a mój partner

Polecane posty

Hej! Postanowiłam tutaj napisać, ponieważ od kilku dni w mojej głowie jest pewne zmartwienie. Otóż chodzi o to, że do czasu epidemii mieszkałam z chłopakiem i studiowałam w innym mieście. Na czas epidemii wróciłam do domu rodzinnego, chłopak również. Dzieli nas 100 km. Obecnie mieszkam z tatą, który jest sam od śmierci mojej mamy. 29 kwietnia są moje 20 urodziny. Niedługo jadę do mojego chłopaka i prawdopodobnie będę tam też w moje urodziny i pewnie wrócę dopiero w weekend majowy. Ostatnio zaczęłam się martwić, że mojemu tacie może być przykro, że w moje urodziny nie będzie mnie w domu. Chociaż z drugiej strony teraz jestem z nim cały czas w domu, nawet święta spędziłam tylko z nim. Mam chyba prawo wyjechać na jakieś 2 tygodnie, a życzenia tata może złożyć mi przez telefon. Być może uda przyjechać mi się z moim partnerem na urodziny do mojego miasta, ale on ma pracę i nie wiem czy to się uda. Jeśli nie, to wtedy będziemy u niego... ale nie wiem co z tatą, nie wiem czy powinnam się tym aż tak przejmować  Co myślicie? Czy mojemu tacie może to sprawić przykrość?