Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominikaa19

Sex analny

Polecane posty

Gość Dominikaa19

Witam. Dnia 16 kwietnia o 4 rano kochałam się z chłopakiem ale od tyłu, skończył we mnie bez prezerwatywy. Zaraz po tym szybko wytarłam się ręcznikiem papierowym. Jest to moj dzien bezpłodny, jestem niecały tydzień przed okresem. O 20 tego samego dnia zażyłam tabletkę po " escapelle", więc minęło tylko 16h. Dodam, że od 3 lat biorę regularnie tabletki antykoncepcyjne, nie pominęłam ani jednej. Czy jest możliwość ciąży? Miałam dni niepłodne, tabletka po, tabletka antykoncepcyjna, myślę że byłam zabezpieczona 🤔

Gość Dominikaa19

Dziewczyno weź podręcznik od biologii i poczytaj o żeńskim układzie rozrodczym. Ta wiedza naprawdę ci się przyda.

Nie wiem co masz na myśli? 

Gość Dominikaa19

Skoro to był seks analny to jak miałoby dojść do zapłodnienia? Nie ma połaczenia między jelitem grubym, a macicą czy jajowodami. Biologia się kłania.

Tak, tak wiem o tym. Ale przecież mogło trochę się przedostać do pochwy. 

Ja bym bardziej obawiał się hemoroidów na twoim miejscu 🤣

Uwazaj, ta godzina 4 rano mogla wszystko zmienic I mozesz byc zaplodniona. Poczekaj z amorami az kogut zapieje dwa razy razem nastepnym.

Gość Dominikaa19

Uwazaj, ta godzina 4 rano mogla wszystko zmienic I mozesz byc zaplodniona. Poczekaj z amorami az kogut zapieje dwa razy razem nastepnym.

Bardzo śmieszne. 

Bardzo śmieszne. 

Tak samo glupie jak Twoje rozterki na temat mozliwosci bycia zaplodnionym od upy strony. Zaraz zapytasz czy mozna urodzic odbytem. Zanim sie wypniesz kolejny raz, poczytaj troche.

Witam. Dnia 16 kwietnia o 4 rano kochałam się z chłopakiem ale od tyłu, skończył we mnie bez prezerwatywy. Zaraz po tym szybko wytarłam się ręcznikiem papierowym. Jest to moj dzien bezpłodny, jestem niecały tydzień przed okresem. O 20 tego samego dnia zażyłam tabletkę po " escapelle", więc minęło tylko 16h. Dodam, że od 3 lat biorę regularnie tabletki antykoncepcyjne, nie pominęłam ani jednej. Czy jest możliwość ciąży? Miałam dni niepłodne, tabletka po, tabletka antykoncepcyjna, myślę że byłam zabezpieczona 🤔

Szok. Zeby nie byc chamski napiszę dyplomatycznie, śpij spokojnie.