Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosc_gosc

Napady agresji

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem. Od dzieciństwa nie potrafię hamować moich agresywnych zachowań, ktore wynikają nawet z niczego...ostatnio potrafilam rzucać wszystkimi rzeczami, które mialam pod ręką, bo wkurzył mnie moj wlasny tata. Tak naprawdę nic złego nie powiedział, ale mnie to jakos zdenerwowało. Nie przejmowałabym się tak tym gdybym nie miala 2 letniego syna, który raz widzial moj napad agresji... Boje się, ze mogę mu coś w zlosci zrobić, bo nie kontroluje tego. Przyznam, ze mam dość macierzyństwa, bo od 2 lat moje życie nie zmienia się, każdy dzien jest taki sam, mąż mnie nie wspiera, gdy mówię o moich problemach, ze moze powinnam isc do psychologa to od nawet nie komentuje i nie chce ze mną rozmawiac. Jestem wyczerpana, bo nikt mi nie pomaga. Mój synek jest naprawdę energiczny i nadpobudliwy, od początku narodzin nikt nawet z nim nie został na chwilę. Czy to przez to moja psychika wysiada? Czy jednak napady agresji wiążą się już z tym co przechodziłam w dzieciństwie? Nie były one aż takie, ale czasem się zdazaly. Wiem, ze ktos moze pomyśleć, że jestem żałosna i po co żale się na jakims forum, ale chciałabym wiedzieć czy naprawdę powinnam udac się do psychologa czy jednak kazdemu się to zdarza. Moze jest tutaj jakis specjalista, który stwierdziłby co i jak... 

Nie podszywaj się. 

A tak odpowiadając na pytanie, to powinni ci odebrac prawa rodzicielskie. 

Nie podszywaj się. 

A tak odpowiadając na pytanie, to powinni ci odebrac prawa rodzicielskie. 

Za co? Moje dziecko kocham i nawet go palcem nigdy nie tknęłam w jakis zly sposób, poza tym ma wszystko, bo akurat pieniędzy nigdy nie brakuje, ja nie pije nalogowo jak inne patologiczne matki ktore swoje zalosne 500 plus przepija i bije swoją gromadke dzieciaków.... Więc jak masz pisac takie zalosne twoje "przemyślenia" to się nie udzielaj, bo nikt tego nie potrzebuje. 

Jesli masz wybuchy agresji przy dziecku to nie powinnaś go mieć pod opieką, bo może ci coś strzeli do głowy i je zabijesz. Zgrażasz jego bezpieczeństwu. Odebranie praw rodzicielskich to najlepsza opcja.