Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viceklita

pan Krzysztof Jackowski z Człuchowa opowiedział swoją wizję

Polecane posty

co może się wydarzyć za kilka dni , przed wyborami Prezydenta w Polsce na portalu YT ,

przyznam się bez bicia, że kilka godzin temu  widziałem na stronie YT krótki materiał filmowy, w którym wystąpił znany 'wizjoner' i to co powiedział potraktowałem z przymrożeniem oka ,

że to jest jakaś mrzonka ,   bzdura , banialuka ,  nie możliwe w realu aby wizja pana Jackowskiego się spełniła , na materiale filmowym powiedział wprost :

Jezus! Widzę NIEMIECKIE wojsko! Wydarzy się coś złego!  - wypowiedź z dzisiejszą datą, czyli 28.04.2020  , szok !

zapomniałem już o tym filmie ale zaciekawiło mnie pewne zdarzenie z dnia dzisiejszego , mianowicie :

"Od strony czeskiej do posterunku podjechał samochód osobowy, z którego wysiadł mężczyzna. Nie zwracając uwagi na polecenia wydawane przez żołnierzy, kilka razy próbował wejść na teren naszego kraju. Kiedy polecenia ustne nie skutkowały, a mężczyzna nie zamierzał podporządkować się poleceniom żołnierzy, oddano dwa strzały ostrzegawcze, a po zatrzymaniu mężczyznę przekazano Straży Granicznej" - przekazał kpt. Płuciennik.
tekst z interia.pl 
Niemiec mieszkający w Czechach kilkukrotnie próbował dostać się do Polski ! 

Szaleniec, wariat , obłąkany , chory psychicznie ?

Chyba Nie , raczej chciał przekazać Polsce jakąś bardzo ważną informację ryzykując własne życie a do Niego strzelali !

czyżby Jackowskiego poniosły emocje ?