Maarriiaa 0 Napisano Kwiecień 29, 2020 Hej dziewczyny 3 dni przez owulacja kochałam się z chłopkiem, gumka poszła ale nie skończył we mnie. Po tym dostałam normalnie okres (trochę krótszy niż zwykle bo 3 dni a zazwyczaj mam 4), jeśli chodzi o obfitość to był tak samo jak zawsze. Minął miesiąc a kolejnego okresu już nie dostałam (nie było współżycia w tym czasie). Normalnie miałam objawy pms przed, ale okres spóźnia się już 5 dzień Czy mogę być w ciąży? (Jedyny objaw to senność, ale może być spowodowany alergią) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata0505 2 Napisano Kwiecień 30, 2020 Spokojnie, ja tez czekam na okres a ostatni był 17.03 jak ma się nieregularne miesiączki to tak jest niestety, aczkolwiek możliwe ze się stresujesz tym ostatnim razem kiedy uprawialiscie seks i gumka poszła, wiec spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maarriiaa 0 Napisano Kwiecień 30, 2020 Właśnie miesiączki mam regularne...Znaczy mialam do tej pory i w sumie uspokoiłam się jak dostałam okresu po tym pęknięciu....a teraz znów zaczęłam panikować, bo 6 dzień i nic... Choć faktycznie dużo stresu ostatnio przeżywałam z różnych powodów ..może wynik tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata0505 2 Napisano Kwiecień 30, 2020 Właśnie miesiączki mam regularne...Znaczy mialam do tej pory i w sumie uspokoiłam się jak dostałam okresu po tym pęknięciu....a teraz znów zaczęłam panikować, bo 6 dzień i nic... Choć faktycznie dużo stresu ostatnio przeżywałam z różnych powodów ..może wynik tego Myśle ze spokojnie trzeba poczekać, ja tez czekam bóle mam od paru dni wiec czekam, myśle ze dostaniesz w krotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Maj 2, 2020 Nie ma nic prostrzego, po prostu zrób test ciążowy i będziesz wszystko wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maarriiaa 0 Napisano Maj 3, 2020 Dostałaaaaaałaaaam W końcu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Maj 3, 2020 To po takich przejściach z prezerwatywą może spróbujcie coś innego. Ja np. używam diafragmy dopochwowej caya. To też jest zabezpieczenie mechaniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niewiadoma25 0 Napisano Maj 7, 2020 Hej przepraszam że pisze tutaj Ale mam problem I z góry proszę o pomoc mianowicie uprawialam sex w prezerwatywie nie było wytrysku było to w 12,13,I 19 dc cykl mam od 28-30dni okres ma mi się zacząć za 7 dni boli mnie brzuch i jajniki trochę, czuje się pełna boli mnie głowa i analizuje ta sytuację non stop boję się że mogę być w ciąży proszę o odpowiedź.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach