Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

besss

Czy jestem suką? Czy zrujnuje mnie to jako człowieka

Polecane posty

Jestem z facetem 6 lat, za 2 miesiące odbędzie się nasz ślub. (Uprzedzam przyjęcie przełożone)  To była moja wielka miłość, mieszkamy razem prawie od początku znajomości.  Jednak moi drodzy mój narzeczony zdradził mnie pół roku temu 😞 przespał się z inną dziewczyną, ja byłam załamana, ale nie potrafiłam żyć bez niego i wróciliśmy do siebie.  Postanowiłam wybaczyć, bo starał się naprawić wszystko. 

Jednak teraz, gdy ochłonęłam czuję obojętność. Chcę ten ślub wziąć dla zemsty. Dla pieniędzy.  Mój przyszły mąż ma dom i firmę i po ślubie staję się współposiadaczem  nieruchomości i pełnomocnikiem w firmie,  chcę mu to wszystko odebrać i odejść z dnia na dzień, bo dzisiaj nie mogę poradzić sobie z tym, że przepłakałam tygodnie przez niego,  koronawirus troche mi pomaga bo odwołujemy przyjęcie, szkoda mi tylko ślubu kościelnego bo już z nikim innym nie stanę w kościele. 

Teraz chciałabym, żeby cierpiał tak jak ja wtedy gdy się dowiedziałam,  to był cios, ukłucie w klatce, uczucie pamiętam do dzisiaj.

Ale czy zatracę wartości człowieka zachowując się w taki sposób ? 

Mój przyszły mąż ma dom i firmę i po ślubie staję się współposiadaczem  nieruchomości i pełnomocnikiem w firmie,  chcę mu to wszystko odebrać i odejść z dnia na dzień, 

Ktoś Cię chyba źle poinformował - poślubił nie stajesz się współwłaścicielem niczego.

Ktoś Cię chyba źle poinformował - poślubił nie stajesz się współwłaścicielem niczego.

Z automatu nie,  zostanę dopisana przez własciciela u notariusza,  ale nie takie jest moje zakłopotanie