Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikat

doczepiane pl włosy Clip In

Polecane posty

Szaleńczo obcięłam włosy ( oczywiście przed "wszystkim" - pisze żebyście nie wylały na mnie fali hejtu 😉 ) 30 lat miałam długie, zaszalałam z racji tego, że kobieta zmienna jest ale ... nie umiem sobie z tym poradzić. Żle mi. Brakuje mi "długości" , nie czuje sie komfortowo. w sumie to z dnia na dzie ń gorzej. Pewnie przez izolacje i siedzenie w domu ale ... chce sobie chociaż humor poprawić 🙂i mysle i  chce wypróbować te doczepiane i zdecydowałam sie po "naczytaniu" na Clip In. Z doczepiane.pl     Bo najgęstsze maja na całej długosci i małe klipy - tyle doczytałam. Dajcie znać tylko czy dobry wybór bo wiadomo, nie znam sie i chętnie zasięgnę opinii tych co sie znają 🙂  Może ktos jeszcze nie śpi 🙂 chętnie podyskutuje 🙂

Wielkie wielkie dzięki ❤️❤️ To sie skusze 🙂   Wiem, że uciekłaś pewnie spać ale jakbyś tylko mogła odpowiedzieć jeszcze dziś albo jutro  - wybierać zwykłe Clip In czy bezszwowe ? maja tam i jedne i drugie , bezszwowe droższe 🤔 ale piszą że mniej widoczne i wygodniejsze , to prawda ?

U mnie najlepiej sprawdziły się dopinki Clip In z Headstyler, próbowałam już chyba wszystkich firm i te zdecydowanie wypadają najlepiej na tle konkurencji