Aleco 0 Napisano Maj 1, 2020 Start 1 maja. Waga wyjsciowa 69 kg. Dzien pierwszy dobiega konca - w menu same jablka. Ktos sie przylacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Maj 1, 2020 W sumie mogę ale od poniedziałku : ) i nie dłużej niż 3dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleco 0 Napisano Maj 2, 2020 Pierwszy dzien za mna wczoraj. Rano na wadze 67,6 kg, wiec 1,4 kg w dol. Lece dalej. Dzis mam za soba 4 duze jablka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleco 0 Napisano Maj 3, 2020 Dzis rano - 67,2 kg. Zatem po 2 dniach - minus 1,7 kg. Wczoraj sie pomylilam w odejmowaniu o 0,1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleco 0 Napisano Maj 3, 2020 Dzis rano - 67,2 kg. Zatem po 2 dniach - minus 1,7 kg. Wczoraj sie pomylilam w odejmowaniu o 0,1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleco 0 Napisano Maj 4, 2020 Waga po 3 dniach 66,9 kg, wiec razem przez 3 dni poszło 2,1 kg w dół. Siedzę w domu, Nie ćwiczę. Jedynie wieczorem robie male rozciaganie bo mi od komputera kregoslup zaczyna doskwierac. Marawstala - dołączasz od dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleco 0 Napisano Maj 5, 2020 Hm, nikt sie nie dolaczyl. Szkoda. U mnie od wczoraj spadek tylko o 0.2 kg. Wiec razem po czterech dniach - 2,3 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleco 0 Napisano Maj 6, 2020 Po 5 dniach waga 66,3 kg, wiec razem zaledwie 2,7 kg. Dzis oprocz jablek zjadlam kilka truskawek i ciut przecieru pomidorowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofJerzyna 1 Napisano Czerwiec 15, 2020 Gdzie mozna kupic ten nowy szczep drozdzy? (Yarrowia Lipolytica) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach