daarkoo 0 Napisano Maj 2, 2020 Tak jak w temacie - jak sobie z tym radzicie ? bo czasem strasznie mi to doskwiera jednak z drugiej strony nie lubię spędzac czasu wśród innych bo strasznie denerwują mnie ludzie. Zawsze w każdym jest jakaś cecha charakteru której nie moge znieść przez co też nie mogę znalezć dziewczyny ( pomijając to że jestem brzydki :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artula1984 20 Napisano Maj 3, 2020 Zacznij uprawiać sport to poprawia samopoczucie psychiczne. Ja dużo pracuję także czas dla siebie mam tylko w weekendy i to nie zawsze bo nieraz ktoś o coś nudzi żeby zrobić.Ogolnie musisz znaleźć cel w życiu i nie dla każdego jest to rodzina i dzieci. Jak jesteś brzydki to możesz popracować trochę nad wyglądem i zadbać o siebie i dla siebie ! Dobra książka,gry video,sport, podróże,wycieczki górskie,filmy dokumentalne to mnie relaksuje i motywuje do działania.Znajdz pasję życiową to nadasz sens swojej egzystencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alinka43 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Jest ok-bo nie mam zbytnio wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Grudzień 28, 2020 Jak to tyle samotnych to może jedna z Was drogie kicie będzie mi masować plecki dziś wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 28, 2020 Z samotnością nie powinno walczyć się tylko ją zaakceptować. Egoistycznie ten czas przekuć na moment dla siebie. Oddać się hobby/pasjom/kształceniu. Robić to co lubi się, nie szukać na siłę towarzystwa, wyluzować. Wtedy przychodzi spokój dupy, a samotność staje się naturalnym, nieuwierającym zjawiskiem. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice Alison 9 Napisano Grudzień 28, 2020 Nie radzimy sobie. Próbujemy. Czasami jest ciężko. Ale życie płata takie figle że..... aż chce się żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Grudzień 28, 2020 1 godzinę temu, Alinka43 napisał: Jest ok-bo nie mam zbytnio wyboru Nie widzę entuzjazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 28, 2020 Dnia 3.05.2020 o 01:06, daarkoo napisał: jak sobie z tym radzicie ? Doskonale. Nawet ją lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach