Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haruuu__

Szkoła muzyczna

Polecane posty

Moja córka chciałaby pójść do szkoły muzycznej, czy są tutaj osoby które chodziły do szkoły muzycznej, bądź mają jakiś bliskich uczęszczających tam np. córka, kuzynka, siostra, siostrzeniec? Jakie są  plusy i minusy chodzenia do szkoły muzycznej? Jak pogodzić normalną szkołę z szkołą muzyczną? Czy są jakieś strony internetowe z ćwiczeniami które mogłaby wykonywać przed egzaminami do SM I stopnia? Jeśli tak to jakie?

Jakie lekcje są w SM I stopni? Jeśli możesz napisz jak wyglądają. Jak wygląda egzamin wstępny? 

W czasie gdy szkoły jeszcze normalnie funkcjonowały w szkole mojej córki nauczyciele zadawali  BARDZO mało zadań i ona jest wzrokowcem więc dużo zapamiętuje z lekcji (miała średnią na półrocze 5.0). Jej marzeniem jest grać na fortepianie wiem, że ma dobry słuch muzyczny i dużo czasu. Jednak chciałabym się o tym dużo dowiedzieć (córka również), żeby później nie było marudzenia i załamki więc proszę o wyczerpujące odpowiedzi,  które zawierają odpowiedzi na podane przeze mnie pytania. Z góry dziękuje.