Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakopiańczyk...

No cześć wszystkim 😁😁😁 pamieta mnie kto??? Jak wam leci?? Hej!!!!!

Polecane posty

10 miesięcy mnie tu nie było, zmiany widzę są, rejestrować się trzeba. Ja się ożenił ze ślicznotką, pokłucił że 100 razy i obym się rozwieść nie zdążył😁 piszcie co tam u was słychać, sobota jest, pijemy co? Czy spać idziemy??????? 

No 10 miesięcy yo przeokropnie dużo czasu haha:D Gratulacje : D

Spać? W sobotę wieczór? Grzechu się nie boisz??

Dnia 9.05.2020 o 20:17, Jabłeczna napisał:

No 10 miesięcy yo przeokropnie dużo czasu haha😄 Gratulacje : D

Spać? W sobotę wieczór? Grzechu się nie boisz??

Jo sie chyba nawet diabła jużnie boje😁 co u Ciebie???

Dnia 9.05.2020 o 20:19, Zakopiańczyk... napisał:

Jo sie chyba nawet diabła jużnie boje😁 co u Ciebie???

Jaki pewny siebie typ :D

Co u mnie? Obecnie pełny relaks ;) Żal z soboty wieczór nie skorzystać, a Ty coś o spaniu będziesz pisał 😂 Idź lepiej po cos dobrego i nalej tu kafeterianom co nieco 😏🍷🍻🥃

Dnia 9.05.2020 o 20:13, Zakopiańczyk... napisał:

10 miesięcy mnie tu nie było, zmiany widzę są, rejestrować się trzeba. Ja się ożenił ze ślicznotką, pokłucił że 100 razy i obym się rozwieść nie zdążył😁 piszcie co tam u was słychać, sobota jest, pijemy co? Czy spać idziemy??????? 

Masz moje oscypki robione góralskimi kopytami? No i opowiadaj czy się już teścia nie boisz.

A dziękuję, ja już troszkę w czubku mam dziś,  urodziny teścia 😁ale ślicznotka wcześniej odpadła. 16dc🥰🥰🥰 tatą będę, czuję że córcia będzie wiec co świętować jest, choć z chłopca też się cieszę . No życie jest piękne poprostu 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Pamiętam, chyba jakoś pod koniec zeszłego roku pisałeś o ślubie a tu prosze... Wszystkiego dobrego : )

Dnia 9.05.2020 o 20:39, marawstala napisał:

Pamiętam, chyba jakoś pod koniec zeszłego roku pisałeś o ślubie a tu prosze... Wszystkiego dobrego : )

Dziękuję za pamięć 🥰co u Ciebie???

Dnia 9.05.2020 o 20:48, gość Gośćc napisał:

i jak tam po ślubie? lepiej, gorzej czy bez zmian?

Zawsze to we dwoje lepiej niż jak w pojedynkę.  Ślucznotka moja dzielnie ciąże znosi, widze że nią ten stan poniewiera strasznie i oparciem staram się być a ona mnie ino z kąta w kąt przegania😁😁😁😁 ale dokturka to na homony zgania tak czy siak dobrze jest. Tescio odpuścił to się na napoju Bogów skupiamy, drina goni drin... jak u tedego tylko demolki nie będzie bo i Nie ma gdzie bo sie ten ...ony koronawirus rozpanoszył. Dobrze że ja mechanik nie hotelarz. Tesciu lekarz, pierwszy wolny weekend od początku marca ma. A jak sobie radzisz w pandemia???