Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KamilaMoto93

Chamstwo dla Hostess

Polecane posty

Hej nazywam sie Kamila i w te wakacje pracowalam jako hostessa na paru zlotach w calej Polsce.  Chodzi o zloty motocyklistow i skuterow.
Pisze na forum bo spotkalam sie z chamskim i nieprofesjonalnym zachowaniem uczestnikow zlotu.
Jestem hostessa juz od jakiegos czasu, ale zaczelam jezdzic na imprezy motorowe bo troche wiecej sie tam dzieje.
Oczywiscie jak to na takich imprezach trzeba stac i pozwalac sobie robic z uczestnikami zdjecia, miec mocny makijaz, dekold itd.
Nie spotkalam sie z taka iloscia chamskich komentarzy jak tam! Czasami grupka uczestnikow podchodzila tylko po to zeby na glos powiedziec cos w stylu – „Fajnego masz cycka!” albo „Ale cyc, a jaki to rozmiar?” I mase innych tekstow. Organizatorzy stwierdzili, ze zloty i duze cycki to idealne polaczenie i zebym nie marudzila…
Czy ktos z was zauwazyl cos podobnego na zlotach ? Czy to jest normalka i rzeczywiscie tak sie to zawsze odbywa ?
Prosze o jakies rady lub odniesienie sie do mojej sytuacji.
Dzieki i pozdrawiam !

Jedyną radą jest pozostać obojętną na ich teksty. Bo co innego możesz zrobić? W polemikę się wdawać z podpitymi u których dodatkowo adrenalina buzuje od ryku motorów? Czy może biust sobie zmniejszyć bo za dużą uwagę gapiów przyciąga? Albo wcale tam nie pracować i poszukać roboty w milszym towarzystwie. Sama wybierz najlepszą opcję.

Piona!   

Zawsze możesz pracować jako hostessa TESCO A tak poważnie doskonale wiedziałaś że to nie reklama jechowego czasopisma albo zakonu sióstr dziewiczych zachowanie uczestników zlotów jak najbardziej naturalne (chociaż nie popieram) tym bardziej że Twój strój i makijaż napwno byly bardzo prowokujace i seksowne 

To taka praca i z niej nie zrezygnuje, i taki stroj musze tam nosic, czy to powod zeby takie teksty do mnie gadac ? mezczyzni ogarnijcie sie. Czy moga sie wypowiedziec jacys faceci tu ?

Jesli to cos zmieni moge pokazac fotke ze zlotu...

8 godzin temu, KamilaMoto93 napisał:

Jesli to cos zmieni moge pokazac fotke ze zlotu

Śmiało. 😉

Jedziesz w miejsce, gdzie jest duża koncentracja chamów, więc po prostu ignoruj jeśli zależy Ci na tej robocie.

No może i racja powinnam przywyknąć. 
to pokazać coś ze zlotu? Nie wiem może to przez mój ubiór takie teksty padają...