Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oszukana0

Chyba jestem ...ką

Polecane posty

Jutro idę do mojej pierwszej pracy w tym roku. Zatrudnili mnie jako "pomoc kuchenną".

Nie dość, że w moim stroju wyglądam jak ...ka (muszę nosić jakąś głupią chustę na łbie i do tego związane włosy) to jeszcze nie wiem co miałabym tam robić, skoro klientów i tak nie ma. Najgorsze jest to że niby mówię po włosku, ale tutaj wszyscy gadają po niemiecku (tyrol here) i baba która mnie zatrudniła stała się jakoś niezbyt miła. Oprócz mnie na kuchni (która ma chyba 3m2) jest jej mąż i jeszcze jeden chłop. 

Jutro mam zacząć o 11 i aż mnie trzęsie z nerwów. Na ch*j ja się tam w ogóle pchałam? Aha, no tak, muszę mieć z czego żyć.

Ch*jnia i śrut.

Jest tu kto?

Miało być kret*nką, w sumie jak czytam teraz tytuł to trochę beka.

Ktoś się wypowie?

i jak było?

początki czasami bywają trudne,  a praca z mężczyznami czasami bywa łatwiejsza niż w gronie kobiet . 

Panowie zazwyczaj szybko się nie obrażają i mają trochę więcej dystansu więc może nie będzie tak źle?

Oczywiście mówię na podstawie własnego doświadczenia,  prowadzę hotel w Niemczech i zazwyczaj problematyczne są właśnie kobietki 🙂

Nie przejmuj się dużo osób na początku się stresuje , ja tez sie bałam pierwszych dni pracy