Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwis ozdobny

Twój ból większy niż mój

Polecane posty

dla mnie TRÓJKA, czyli PR3 skończyła się wiele lat temu, od wielu lat NIE słucham tego RADIA , TRÓJKA była fantastycznym programem radiowym, gdy pracowali : Kaczkowski,  Gaszyński , Kordowicz, Beksiński, Mann,  czekałem w każdą   niedzielę na '60 minut na godzinę'  a środę wieczorem było 'studio 202' z Wrocławia,  były słuchowiska radiowe i bardzo dużo muzyki, nowe płyty wydane na winylu i płytach CD ,

grali Pink Floyd, Nazaret, Black Sabbath,  Budgie, itd. 

koncerty , nowości ,  w sobotę wieczorem była lista przebojów Niedźwiedzkiego ,

oczywiście była CENZURA , było zabronione granie francuskiej piosenki 'żetem' , ale TRÓJKA miała styl i charakter, 

gdy odszedł Kaczkowski, Gaszyński , Beksiński strzelił sobie samobója , zmieniano co chwilę Naczelnych TRÓJKI to z fantastycznego radia zrobiono dziadostwo , nie było NIC ciekawego ,

odnośnie listy przebojów to zawsze decydowali słuchacze    i na podstawie ilości głosów wygrał utwór, piosenka, 

tak było z piosenką AUTOBIOGRAFIA , błyskawicznie wskoczyła na I miejsce listy przebojów i była na I miejscu przez wiele tygodni ,

uważam, że Szefostwo PR3 w ostatni piątek 'dało ciała'  z piosenką Kazika , 

Szefostwo PR3 TRÓJKI powinno wylecieć z pracy na zbity pysk !

a Niedźwiedź , Hirek Wrona , Mann i wielu, którzy odeszli z TRÓJKI powinni założyć własne RADIO i prawdopodobnie tak zrobią, 

życzę powodzenia 🙂

PR3 musi się zmienić , wszyscy mają dość tego BUBLA !

2 godziny temu, viceklita napisał:

TRÓJKA była fantastycznym programem radiowym, gdy pracowali : Kaczkowski,  Gaszyński , Kordowicz, Beksiński, Mann,  czekałem w każdą   niedzielę na '60 minut na godzinę'  a środę wieczorem było 'studio 202' z Wrocławia,  były słuchowiska radiowe i bardzo dużo muzyki, nowe płyty wydane na winylu i płytach CD ,

grali Pink Floyd, Nazaret, Black Sabbath,  Budgie, itd. 

koncerty , nowości ,  w sobotę wieczorem była lista przebojów Niedźwiedzkiego ,

oczywiście była CENZURA , było zabronione granie francuskiej piosenki 'żetem' , ale TRÓJKA miała styl i charakter, 

Taaa, młodość i kochana Trójka. Nie ma jej, nie sądzę, by dało się to odtworzyć. Czasy nie te, atmosfera nie ta... Ludzie jacyś inni...