Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

001-002

Czy chce się spotkać, czy tylko się bawi?

Polecane posty

Gość
4 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Powiało mrozem😎

Słusznie. Zaintrygowała mnie Boni. Pan Skb jest szalenie ciekawym i mądrym mężczyzną (pozdrawiam Cię 🖐️) i to jedyne spostrzeżenia ponad obojętność. 

Gość

A co do zdrady. Kiedyś powstał post co jest zdradą, było konto na portalu i kontakt z innymi facetami. Każdy uznał to za zdradę. A ja? Piszę z Wami, pisałam z Panem Skb na privie, żartowałam że dla jakiegoś golasa będę uberem. Wczoraj odpaliłam jakiegoś cichego wielbiciela. I dlaczego nie widzę w tym nielojalności? Bo za tym wszystkim nie ma emocji, zero podtekstu, flirtu. Mogę Wam powiedzieć, że jest dla mnie ważny, a jemu pokazać każdy swój wpis i priv.

Gość

Nie mam nic do ukrycia. Aż za bardzo miele jęzorem 😅

Co za dyskusja się urodziła pod moim postem :D. 

Tak jak ktoś napisał, obawiam się zupełnie innej osoby na żywo. Niestety nie jestem najlepszy w rozmowie na zywo, popadam w stres. Chociaż ostatnio byłem na randce i nie stresowałem się, ale założyłem od razu ze to nie jest to i się nie myliłem... Rozmowa się kleiła, ale fizycznie mnie nie pasowała.

No cóż, nogi z waty i zobaczymy czy coś z tego będzie. 

Gość
6 minut temu, 001-002 napisał:

Tak jak ktoś napisał, obawiam się zupełnie innej osoby na żywo. Niestety nie jestem najlepszy w rozmowie na zywo, popadam w stres. Chociaż ostatnio byłem na randce i nie stresowałem się, ale założyłem od razu ze to nie jest to i się nie myliłem... Rozmowa się kleiła, ale fizycznie mnie nie pasowała.

No cóż, nogi z waty i zobaczymy czy coś z tego będzie. 

Jest bardzo dużo czynników które składają się na pierwsze wrażenie i doskonale o tym wiesz. A może... pojawi się miłość od pierwszego? 🙂 poza tym ja nie wiem co ja tu Ci doradzam, jak w temacie u mnie cjenko 😅😋

Gość
Przed chwilą, elektryzująca napisał:

no ja nie wiem 😛

Zaproponowała jutro spotkanie. Zobaczymy, na razie jest banan na twarzy, ale nogi z waty. Przecież my wiemy już tak dużo o sobie, o czym rozmawiać? help me. Może jakoś pójdzie.