risekd 0 Napisano Maj 23, 2020 SERIAL DOM Z PAPIERU La casa de papel 4 Zapraszam Nowy sezon długo oczekiwanego serialu! www.filmvod.pl/movies/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwino 2 Napisano Czerwiec 8, 2020 ? Przeciez serial jest dostepny od marca na netflixie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMariusz 0 Napisano Czerwiec 29, 2020 ja oglądałem bezpośrednio na netflixie i chętnie obejrzę jeszcze raz, ten serial wymiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cudaczka93 1 Napisano Sierpień 20, 2020 Nie jest jakiś na prawdę super fantastyczny, nieprzewidywalny itp., ale dobrze się ogląda, ale liczyłam że Tokyo umrze wtedy kiedy trzeba, bo jej osoba mnie w tym serialu strasznie denerwuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manieczka 0 Napisano Wrzesień 1, 2020 z sezonu na sezon coraz bardziej absurdalny a pierwszy dla mnie wymiatał, szkoda że tak to zepsuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya 2 Napisano Maj 12, 2021 mnie ciekawi jak to sie skonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Maj 16, 2021 W jeden dzień mogę obejrzeć cały sezon. Tak się teraz ogląda seriale A potem trzeba rok czekać na kolejna część Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamagotchi♡ 6 Napisano Maj 27, 2021 Dnia 1.09.2020 o 16:50, manieczka napisał: z sezonu na sezon coraz bardziej absurdalny a pierwszy dla mnie wymiatał, szkoda że tak to zepsuli Mam to samo! Na początku było super, a teraz jest coraz gorzej Ale z tego co rozumiem, ten najnowszy (podzielony na dwa) sezon jest już finałowy...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on.TylkoNaChwilę 33 Napisano Maj 31, 2021 Dnia 27.05.2021 o 08:54, Tamagotchi♡ napisał: Mam to samo! Na początku było super, a teraz jest coraz gorzej Ale z tego co rozumiem, ten najnowszy (podzielony na dwa) sezon jest już finałowy...? Tak, ma to być ostatni sezon. Z jednej strony dobrze, bo czasami jak jest serial na siłę przedłużany to już traci atrakcyjność, ale mimo to będzie mi go brakowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamagotchi♡ 6 Napisano Czerwiec 1, 2021 15 godzin temu, on.TylkoNaChwilę napisał: Tak, ma to być ostatni sezon. Z jednej strony dobrze, bo czasami jak jest serial na siłę przedłużany to już traci atrakcyjność, ale mimo to będzie mi go brakowało. O! To świetnie, że to ostatni sezon. Dobrze, że nie będą tego przedłużać, bo to mogłoby ten serial tylko bardziej skrzywdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taylor schwift 4 Napisano Lipiec 14, 2021 Jeszcze chwila, nie mogę sie doczekać :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plaskoz 0 Napisano Lipiec 24, 2021 Ale z tego co rozumiem, ten najnowszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Corall Napisano Lipiec 24, 2021 W ogóle mnie nie ruszał ten serial, parę odcinków, stracony czas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diane.Nguyen 273 Napisano Lipiec 26, 2021 Pierwsze dwa sezony były w miarę ok, ale później zrobiło się dno, jak zaczęli pokazywać przeszłość Berlina, wszystko na siłę żeby tylko wepchnąć jego postać do fabuły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marlenacwir 0 Napisano Październik 25, 2021 powinien skonczyc sie na 2 sezonie, ale mimo wszysttko fajny, warto obejrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Listopad 1, 2021 ciekawe jak sie skonczy z banku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja_Magda94 3 Napisano Listopad 22, 2021 Mi się serial na początku bardzo podobał, z każdym sezonem był coraz słabszy bo ma dużą popularność to chcą jak najwięcej na nim zarobić i pomysł i produkcja schodzi moim zdaniem na drugi plan. Czekam na ostatnią część, mam nadzieje, że przynajmniej zakończy się tak żeby ludzi byli usatysfakcjonowani po tylu sezonach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach