brokentiger87 670 Napisano Maj 28, 2020 ale proszę bez linków i spamu. da się w tym wytrzymać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koperek87 1 Napisano Maj 28, 2020 Ja nie noszę. Gdy policja mnie zatrzymuje to mówię, żeby posłuchali mądrych lekarzy co mówią o maseczkach. Maseczki powodują namnażanie się bakterii poprzez wilgoc, podobnie jak rękawiczki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2121 Napisano Maj 28, 2020 Z tego co słyszałam to mają znieść ten nakaz, jedynie w komunikacji miejskiej, kościele chyba sklepie itp miejscach trzeba będzie ją mieć na twarzy a jeśli chodzi o otwarta przestrzeń to będzie można chodzić bez masek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2121 Napisano Maj 28, 2020 Drogie nie są a czy wygodne to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 28, 2020 56 minut temu, Gosć Rysiek napisał: Przyłbica sama bez maski w niczym nie pomaga bo? mi się wydaje skuteczniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 28, 2020 Argen, wiem, ale myśłama, że Ci się już dawno rozwaliła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 28, 2020 58 minut temu, Gosć Rysiek napisał: To ile ty godzin nosisz jedną i tę samą maskę że pozwalasz mikrobom ją skolonizować? nie mów tak brzydko o naszych rządzących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 28, 2020 1 godzinę temu, marawstala napisał: Z tego co słyszałam to mają znieść ten nakaz, jedynie w komunikacji miejskiej, kościele chyba sklepie itp miejscach trzeba będzie ją mieć na twarzy a jeśli chodzi o otwarta przestrzeń to będzie można chodzić bez masek... no ja właśnie chciałabym kiedyś w końcu iść do kościoła, spowiedzi, a nie dam rady w masce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2121 Napisano Maj 28, 2020 1 minutę temu, brokentiger87 napisał: no ja właśnie chciałabym kiedyś w końcu iść do kościoła, spowiedzi, a nie dam rady w masce Niektórzy wolą przyłbice w kościele słońce nie będzie ją nagrzewało bo go nie będzie... Możesz spróbować w sumie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 28, 2020 słońce jak słońce, bardziej interesuje mnie, że to paruje od oddechu i g widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2121 Napisano Maj 28, 2020 6 minut temu, brokentiger87 napisał: słońce jak słońce, bardziej interesuje mnie, że to paruje od oddechu i g widać. To samo można by powiedzieć o okularach, przecież niedaleko ust i nosa się znajdują a jednak da się w nich latem chodzić... Przy spokojnym, miarowym oddechu bez zadyszki jak po maratonie to tej pary nie będzie tak dużo... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2121 Napisano Maj 28, 2020 Założysz ja tylko na czas mszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 28, 2020 1 godzinę temu, BoniBluBombka napisał: Brokuła jaka dewota. Będziesz się spowiadać z kłamstw które tu piszesz? Jeśli nie to będziesz miała kolejny grzech zatajenia. Na ulicach pełno rycerzy w przyłbicach. Fajno. kłamstw akurat nie popełniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 28, 2020 (edytowany) 49 minut temu, Gosć Rysiek napisał: Bo masz dziury po bokach, deb.ilko chcesz się zaliczyć na kolację jeszcze przed spowiedzią? ale mandat przez boki nie wleci Edytowano Maj 28, 2020 przez brokentiger87 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Maj 30, 2020 lustro nie kłamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kato 82 Napisano Maj 31, 2020 8 godzin temu, Gosć Rysiek napisał: Ty naprawde ześwirowałaś bo chyba myślisz że jesteś gadającym tygrysem, jak jakaś jeb.ana postać z filmów o Drze Doolittle Dopiero teraz na to wpadłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Argen88 211 Napisano Styczeń 20, 2023 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach