Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Qwerty1916

Rozstanie

Polecane posty

Dzień dobry.

Dziś moja dziewczyna zerwała ze mną przez telefon ostatnio była oschła i obojętna w stosunku do mnie. Próbowałem szukać przyczyny tego zachowania Byliśmy ze sobą 1,5 r. Wiadomo,jak to w związkach różnie była ale nigdy bym się nie spodziewał czegoś takiego. Ostatnio powiedziała mi,że jest nie szczęśliwa i trwa to od około miesiąca. Nic na to nie wskazywało,że była nieszczęśliwa może to ukrywała. Chodzimy do tej samej klasy i spotkamy się jeszcze na maturze. Dodam,że była moją pierwszą dziewczyną. Czy macie jakieś rady jak pogodzić się z rostaniem,żeby mniej bolało? Jak zapomnieć? Dalej to do mnie nie dochodzi

18 minut temu, Qwerty1916 napisał:

Dzień dobry.

Dziś moja dziewczyna zerwała ze mną przez telefon ostatnio była oschła i obojętna w stosunku do mnie. Próbowałem szukać przyczyny tego zachowania Byliśmy ze sobą 1,5 r. Wiadomo,jak to w związkach różnie była ale nigdy bym się nie spodziewał czegoś takiego. Ostatnio powiedziała mi,że jest nie szczęśliwa i trwa to od około miesiąca. Nic na to nie wskazywało,że była nieszczęśliwa może to ukrywała. Chodzimy do tej samej klasy i spotkamy się jeszcze na maturze. Dodam,że była moją pierwszą dziewczyną. Czy macie jakieś rady jak pogodzić się z rostaniem,żeby mniej bolało? Jak zapomnieć? Dalej to do mnie nie dochodzi

Kolego na tą sytuację jest tylko jedno lekarstwo. Czas ,czas i jeszcze raz czas.

5 godzin temu, artula1984 napisał:

Kolego na tą sytuację jest tylko jedno lekarstwo. Czas ,czas i jeszcze raz czas.

Może i tak ale chciałbym walczyć o nasz związek. Dalej bardzo ją kocham

Dawno tu mnie nie było. Jak sytuacja z dziewczyną . Ja potrzebowałem 10 miesięcy żeby się odmulić a byliśmy ze sobą 14 miesięcy. Rozchodziliśmy się i schodziliśmy ale wiem już jedno. Nie warto się pakować w związek z rozwódką z dzieckiem nie ważne jaka by była ładna,chyba że tylko na seks. Zawsze będziesz na 2 miejscu a w najgorszym wypadku będziesz robił za bankomat a jak coś ci się nie będzie podobać to dostaniesz kopa w dupę. Nie warto ładować czasu i swoich ciężko zarobionych pieniędzy w cudzego bachora. Ewentualnie jeżeli dzieciak jest jeszcze mały i nieświadomy tak do 5 lat max. i jak go pokochasz i zaakceptujesz jak swoje to istnieje szansa na szczęśliwy związek.Inaczej prędzej czy póżniej będzie klops. Związek z panną z dzieckiem lub rozwódką to namiastka rodziny,taka prawda biologi nie oszukasz.