Izabel1985 0 Napisano Czerwiec 6, 2020 Witam jestem na diecie 1400 kcal muszę zrzucić 21 kg jest ciężko. Przyszedł kryzys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatsecret 2 Napisano Czerwiec 6, 2020 Hej, potrzebujesz wsparcia? Możesz to traktować jako pamiętnik i pisać tu wszystko odnośnie swojego odchudzania za mną długa droga i jeszcze jakieś minimum 10 kg przede mną do zrzucenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja30 11 Napisano Czerwiec 7, 2020 U mnie też do zrzucenia dużo ponad 20 kg. Jakaś aktywność fizyczna, do tej diety? Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suer 3 Napisano Czerwiec 8, 2020 Hej z mojego doświadczenia (-35kg) mogę Ci powiedzieć, że kryzysy są potrzebne. Odchudzanie zaczęłam w październiku 2019 szło super w pierwszy miesiąc zrzuciłam chyba z 6kg. Poźniej waga stanęła. Trzymałam dietę a tu dalej jak stoi tak stała. Nie poddałam się, ale stwierdziłam że w święta mogę sobie pozwolić na więcej, oczywiście w ramach rozsądku. I tak stał się cud bożonarodzeniowy po świętach waga zaczęła galopem spadać. Po sobie mogę stwierdzić, że czasami drobne odstępstwa od diety są wskazane. Osobiście robię sobie raz w miesiącu odstępstwa od diety. Pozdrawiam i trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofJerzyna 1 Napisano Czerwiec 12, 2020 Halo Yarrowia Lipolytica ktoś słyszał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaTo 1 Napisano Lipiec 2, 2020 Kiedyś bawiłam się w diety cud. Ale gdy nabawiłam się problemów z jelitami. Poszła do dietetyka i dopiero on zmienił moje nastawienie. Za co teraz mogę bardzo podziękować. Zaufajcie mi i nie ciągnijcie tych głodówek bo to bez sensu. Po odstawieniu zaczyna się efekt jojo i po straconych 5kg zyskujemy 7kg nowych Ja bardzo polecam profil na FB Zuzanna Dąbkowska dietetyka lub na stronie zuzannadabkowska.pl Super dziewczyna, która indywidualnie podchodzi do każdej osoby. Nie zwykle kopiuj/wklej jak większość, a przede wszystkim dużo taniej. Mam problemy z jelitami i różne godziny pracy. Po konsultacji i ustaleniu planu. Zaczęłam działać, a po miesiącu już były widoczne efekty. Schudłam 4kg, o chorobie jelit zapomniałam bo wszystkie problemu ustały. Dieta jest smaczna, prosta i szybka w przygotowaniu, uwzględnienia produkty które lubimy oraz małe co nieco żeby zachować zdrowy rozum . A co najważniejsze nie ma produktów typu amarantus czy inne wydziwiane. Wszystkie są dostępne w biedronce czy innym pospolitym markecie. Szczerze polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolla35 0 Napisano Sierpień 13, 2021 Hejka, wszędzie gdzie mogę polecam oryginalne atestowane zioła Tybetańskie w postaci suszu ( nie tabletki !) bo dla mnie to super działanie, zero jo-jo i zero chemii. Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach