Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Przejmuj się tym co o Tobie mówią inni, a zawsze będziesz ich niewolnikiem...

Polecane posty

Gość

To do wszystkich tych, którzy nazbyt biorą sobie do serca prdolenie innych ludzi. Miłego weekendu wszystkim życzę😉

Ja jestem takim niewolnikiem. Najbardziej bolesna jest świadomość niewoli i nieumiejętność wyzwolenia, mimo prób podejmowanych przez lata.

Cóż, miłego weekendu i Tobie😏

1 godzinę temu, Zpaznokcilakier napisał:

Co to jest niewolnik w XXI wieku? To jak to, o co chodzi? 

Według mnie "współczesny niewolnik" to ktoś kto może być niezależny finansowo, mieć własne życie i nie być do niczego przymuszanym jednak już pewnych rzeczy nie zrobi nawet gdyby chciał bo przecież "co ludzie sobie o mnie pomyślą". Takie zniewolenie, bo inni będą mnie obgadywać i będę się tym przejmować... 

Gość
1 godzinę temu, KLAUN96 napisał:

Do autorki-Dziekuje Bardzo Ci, Poprawilas Mi humor 🙂

Ja jestem takim Niewolnikiem od 8mego roku Zycia... Macochy i brata Przyrodniego...W wieku prawie 24l powinnam sie juz dawno wyprowadzic od Nich...A nadal siedze tu i narzekam...(tez mieszkam z ojcem biol.)

I Tez byle gownem sie Przejmuje...:/

Proszę, bardzo mi miło. Jeśli jesteś w jakichkolwiek chorych układach to rób  wszystko by się z nich wyrwać. 

2 godziny temu, KLAUN96 napisał:

Do autorki-Dziekuje Bardzo Ci, Poprawilas Mi humor 🙂

Ja jestem takim Niewolnikiem od 8mego roku Zycia... Macochy i brata Przyrodniego...W wieku prawie 24l powinnam sie juz dawno wyprowadzic od Nich...A nadal siedze tu i narzekam...(tez mieszkam z ojcem biol.)

I Tez byle gownem sie Przejmuje...:/

Wiesz, ja też sobie bardzo późno zdałem sprawę że byłem takim "niewolnikiem". Zrób wszystko aby się uwolnić ale postępuj w zgodzie w własnym sumieniem.