Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cybernetyka

Brak kontaktu

Polecane posty

Witam zacznę od tego ze mój były chlopak zerwał ze mna przez sms,jestem typem kobiety ktora lubi robić dramy,ranić siebie i innych czego później żałuję. Napisal ze potrzebuje czasu dla siebie,ze mnie nie kocha i musi sobie wszystko przemyśleć,ja sie zgodzilam bo nie chciałam go tracić,teraz nie utrzymuje ze mną kontaktu już wcale,ja zrozpaczona,wydzwaniam,pisze (wiem ze to głupie i nic nie da) zwiazek ten źle sie zaczal bo ja jeszcze myślałam o byłym,okazywalismy sobie bardzo mało uczuć,jeszcze na poczatku gdy mialam na niego lekko wywalone to sie starał a teraz gdy ja nie mam wywalone on odchodzi,zauważyłam również ze zaczął obserwować jakaś inna kobietę na insta i usunął komentarze w ktorych wspomina o mnie. Dodam również ze miałam podobna sytuację z poprzednim byłym,rzucił mnie przez wiadomość,obiecywal gruszki na wierzbie,zerwal kontakt i od razu miał inną. Nie wiem czy zapomnieć o obecnym byłym czy czekać aż napisze? 

1 godzinę temu, Cybernetyka napisał:

na poczatku gdy mialam na niego lekko wywalone to sie starał a teraz gdy ja nie mam wywalone on odchodzi,

Sama napisałaś sobie radę. Młodzież mówi: "miej wyje.... a będzie Ci dane". Ja wolę wersję o łapaniu motyli.

Im bardziej będziesz uganiać się za facetem, jakimkolwiek, tym bardziej go nie będziesz mieć.