doradcaonlinevistula 0 Napisano Wrzesień 13, 2020 Witaj, OutDoorka! Dla osób, które nie biorą udziału w Dniach Otwartych, jest też przewidziana promocja 3x0, która upoważnia do ciekawych zniżek. Promocja kończy się za 2 dni - 15 września. Pozdrawiam, Daria, Doradca Online, Akademia Finansów i Biznesu Vistula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tisaneria 0 Napisano Wrzesień 22, 2020 @doradca a gdzie można znaleźć rozpiskę dotycząca webinarów podczas drzwi otwartych? Bo nie mogę tego znaleźć na stronie @doradca chciałam jeszcze zapytać jakie są niezbędne dokumenty, które trzeba wysłać aby móc brać udział w rekrutacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymek69 0 Napisano Wrzesień 25, 2020 Dnia 13.09.2020 o 08:30, doradcaonlinevistula napisał: Dla osób, które nie biorą udziału w Dniach Otwartych, jest też przewidziana promocja 3x0, która upoważnia do ciekawych zniżek. co to za znizki? Dnia 22.09.2020 o 17:29, Tisaneria napisał: @doradca chciałam jeszcze zapytać jakie są niezbędne dokumenty, które trzeba wysłać aby móc brać udział w rekrutacji? na stronie są opisane wszystkie niezbędne dokumenty. jest informator rekrutacyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doradcaonlinevistula 0 Napisano Wrzesień 26, 2020 Witaj, Tisaneria! Na naszej stronie internetowej jest dostępny cały harmonogram Dni Otwartych. Wystarczy wejść na naszą witrynę i pojawi się na górze fioletowy pasek. Czy zapisałaś się na jakiś webinar? Pozdrawiam, Daria, Doradca Online, Akademia Finansów i Biznesu Vistula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doradcaonlinevistula 0 Napisano Wrzesień 26, 2020 Witaj, Tisaneria! Chcesz aplikować na studia I czy II stopnia? Od tego zależy jakie dokumenty są niezbędne Pozdrawiam, Daria, Doradca Online, Akademia Finansów i Biznesu Vistula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doradcaonlinevistula 0 Napisano Wrzesień 26, 2020 Witaj, tymek69! Co prawda promocja 3x0 już się zakończyła, jednak nie jest to powód do zmartwień. Mamy do zaoferowania nową promocję, 1000zł na start. Pozdrawiam, Daria, Doradca Online, Akademia Finansów i Biznesu Vistula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doradcaonlinevistula 0 Napisano Wrzesień 26, 2020 Dnia 25.09.2020 o 13:23, tymek69 napisał: co to za znizki? na stronie są opisane wszystkie niezbędne dokumenty. jest informator rekrutacyjny Witaj, tymek69! Tak jak napisałeś, wszystkie niezbędne dokumenty są podane przez nas na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam, Daria, Doradca Online, Akademia Finansów i Biznesu Vistula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OutDoorka 0 Napisano Październik 18, 2020 Dnia 13.09.2020 o 08:30, doradcaonlinevistula napisał: Witaj, OutDoorka! Dla osób, które nie biorą udziału w Dniach Otwartych, jest też przewidziana promocja 3x0, która upoważnia do ciekawych zniżek. Promocja kończy się za 2 dni - 15 września. Pozdrawiam, Daria, Doradca Online, Akademia Finansów i Biznesu Vistula Niestety plany pokrzyżowała mi pandemia i 2 stopień chcę rozpocząć od semestru zimowego, czy będzie taka możliwość? Dnia 26.09.2020 o 15:58, doradcaonlinevistula napisał: Witaj, tymek69! Co prawda promocja 3x0 już się zakończyła, jednak nie jest to powód do zmartwień. Mamy do zaoferowania nową promocję, 1000zł na start. Pozdrawiam, Daria, Doradca Online, Akademia Finansów i Biznesu Vistula Jak długo będzie obowiązywała ta promocja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elfik10 3 Napisano Listopad 28, 2020 Mam szczęście, że udało mi się zapisać na vistulę. Jest naprawdę w porządku i zajęcia online nie są takie straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach