Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meridianala

Czy wy też macie taka paskudna atmosferę w pracy

Polecane posty

Pracuje od roku w pewnej firmie i już mam dość. Siedzę w biurze z czterema innymi dziewczynami, ale już nie wytrzymuje bo delikatnie mówiąc koleżanki z pracy za miłe nie są. Jedna najstarsza, pewnie z głębokimi kompleksami jest tak wredna, złośliwa że cud że ja ten jad nie zabił jeszcze. Aż strach się odezwać by nie rzuciła jakieś kasliwej uwagi lub nie wyśmiała. I robi to w tak milutki wręcz wyrafinowany sposób że niewiadomo jak odpowiedzieć. Druga tepa i pusta jak beben a najwięcej ma do powiedzenia ze wszystkich. Ma swoje mądrości na każdy temat. Dobrze zdania skleić nie umie ale wykłóca się o wszystko. Napieprza bez przerwy i bez sensu i aż dziw że ja ten ryj nie boli. Chwali się bogactwem a jezdzi starym gratem za tysiąc zł. No śmiech. Głowa mnie boli od tego pieprzenia. 

Trzecia przemadrzala i męcząca. Meczy mnie opowieściami o swoich dzieciach, pokazuje zdjęcia tych paskudnych bachorow jakby mnie to obchodziło. Nawet śniadania zjeść spokojnie nie mogę. 

I złośliwe uwagi niby nie do mnie a wiem że aluzja do mnie" jak się żre jak świnia to się tak wyglada", "niektórzy faceci mają wywalone na swoje dzieci"  mam nadwagę a mąż mój pracuje w delegacjach i jest w domu mało. 

Czwarta obrabia dupe każdemu a w twarz milutka. Napewno gdy ostatnio mnie nie było bo byłam chora obrobiły mi dupe jak nie wiem. Żadna w twarz mi nic nie powie a wystarczy że jakaś wyjdzie do ubikacji już jest obrabianie dupy. Serio. 

Mam dość muszę tego jazgotu słuchać całe dnie. Jedna dziewczyna chyba z nich najfajniejsza już się przeniosła do pokoju obok ale tam nie ma już miejsca. 

Rzuciłabym ta prace ale jest lekka i dobrze płatna. Jak żyć? 

45 minut temu, Meridianala napisał:

Jak żyć? 

Z Bogiem dziewcze, ... z Bogiem!

Przed chwilą, Śliwka napisał:

Wypad do kościoła, to jest świeckie forum.

Ale świeccy chodzą do kościoła, natomiast ty tępa pało, nie jesteś w stanie mi zagwarantować, że będziesz omijać kościół do końca życia... więc zamknij morte w szatanie tapianą!

1 minutę temu, Śliwka napisał:

"Tępa pało, zamknij morde" (chrzescijanin w pełnej krasie) i tu właśnie wychodzi od ciebie chrześcijańskie miłosierdzie, idź się lepiej wyspowiadaj. 

tak sobie przypomniałem, że jesteś moim wrogiem (dlatego skasowałem posty w których cię rozjechalem), gdyż kiedyś ktoś o podobnych zapędach tak na mnie siadł, ze groził mi więzieniem a w konsekwencji śmiercią.... czyż godne jest odpowiadać takiemu komuś....   Nie dowiesz się niestety jak gładko pojechałem z twoją grzesznością. :classic_wacko: