Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szu301

jurorka szopink kłin w piątkowym odcinku promowała satanizm posiadając kolczyki na całą twarz - krzyż nerona

Polecane posty

W złotym kolorze kolczyki wyebane na całą twarz - jurorka szopink kłin zabawiała się satanizmem wsadzając do obiadu ludziom swoje kolczyki - krzyż nerona - promowała szatana.

Chciała sięwypromować do obiedencji masonerii.  ALbo już tam jest i chciała się pokazać, dla swojego idola szatana.

Obaczcie w necie jak wyglądają i inne zakazane symbole.

Grzechem jest oglądanie takich rzeczy w internatach. Bóg to widzi i cię odpowiednio osadzi na sądzie ostatecznym. Widzi ze niedziele spędzasz na plebejskiej rozrywce zamiast przyjmować pana swego na mszy świętej.  

Dodać  należy jeszcze ze przebywasz na portalu stworzonym przez szatańskich lewaków promujących Sodomę i gomore. 

12 minut temu, BoniBluBombka napisał:

Grzechem jest oglądanie takich rzeczy w internatach. Bóg to widzi i cię odpowiednio osadzi na sądzie ostatecznym. Widzi ze niedziele spędzasz na plebejskiej rozrywce zamiast przyjmować pana swego na mszy świętej.  

Idę na ostatnią msżę. Pomodlę się za twój osąd mnie. Przed mszą. Akurat jestem osobą samotną i to moje jedyne kontakty z ludżmi..... 

Poza tym może jakaś zbłąkana dusza się zreflektuje na widzenie się z Panem, skoro tutaj tylko grzeszne zdrady i siksy, które tylko chcą się puścić, także mężatki.

18 minut temu, BoniBluBombka napisał:

Dodać  należy jeszcze ze przebywasz na portalu stworzonym przez szatańskich lewaków promujących Sodomę i gomore. 

A nie wiem tego ?

2 minuty temu, szu301 napisał:

A nie wiem tego ?

Skoro wiesz to grzeszysz świadomie. Baj de lej gowniany trol z ciebie. Na bank jesteś jedna z grubych bab po 30 które oglądają te wszystkie juciuberki zeby później je krytykować w wielkiej podjarze. Stad ta wzmianka o jakiejś szoping klin która namiętnie oglądasz. 

3 minuty temu, BoniBluBombka napisał:

Skoro wiesz to grzeszysz świadomie. Baj de lej gowniany trol z ciebie. Na bank jesteś jedna z grubych bab po 30 które oglądają te wszystkie juciuberki zeby później je krytykować w wielkiej podjarze. Stad ta wzmianka o jakiejś szoping klin która namiętnie oglądasz. 

Hej.... obejrzałem kawłeczek skacząc po kanałach uciekając przed reklamą. No właśnie nie jestem,  zatem znowu oceniłaś godność mojej duszy.  Poza tym oglądanie grzeszników ma też na celu zobaczyć ich grzeszność, dlatego, żeby zobaczyć, że też jesteś szatanem, gdyż mnie prowokujesz do tłumaczenia się.

Przed chwilą, szu301 napisał:

Hej.... obejrzałem kawłeczek skacząc po kanałach uciekając przed reklamą. No właśnie nie jestem,  zatem znowu oceniłaś godność mojej duszy.  Poza tym oglądanie grzeszników ma też na celu zobaczyć ich grzeszność, dlatego, żeby zobaczyć, że też jesteś szatanem, gdyż mnie prowokujesz do tłumaczenia się.

Oglądanie grzeszników ma na celu rozbudzić twoja pychę jakobys był lepszy niż oni. Napawasz się tym a wiec sam grzeszysz. A serio to skończ prdolic 

2 minuty temu, BoniBluBombka napisał:

Oglądanie grzeszników ma na celu rozbudzić twoja pychę jakobys był lepszy niż oni. Napawasz się tym a wiec sam grzeszysz. A serio to skończ prdolic 

nie jest to prawda.

12 minut temu, TenX napisał:

Jest to prawdą i będziesz się smażyć w ogniu piekielnym.

Wspomniane ci to będzie.