Sara3177 0 Napisano Czerwiec 22, 2020 Czy często zdarza wam się tak jak i mi nieprzespać nocy po jakiejś stresującej sytuacji.Dziś w nocy np.spalam tylko 3h czuję się wykończona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
driver.ania 0 Napisano Listopad 29, 2023 Miałam problemy ze snem, głównie z przespaniem całej nocy, a nie z zasypianiem. Kiedyś moja koleżanka wspomniała o olejkach konopnych z CBD, co skłoniło mnie do pogłębionej lektury na różnych forach oraz w badaniach potwierdzających wpływ CBD na bezsenność. Mechanizm tego działania jest dość prosty. Olej CBD działa na bezsenność poprzez oddziaływanie na układ endokannabinoidowy, który reguluje sen i czuwanie. Dodatkowo, olej CBD redukuje objawy stresu i lęku, co przyczynia się do uspokojenia i poprawy jakości snu. i ciekawostka taka że, olej CBD ma duży wpływ na receptor serotoninowy 5-HT1A, co według badań ma korzystny wpływ na sen. Niestety, moje pierwsze zakupy okazały się nieudane, nabyłam olejek CBD za niewielką kwotę na znanej platformie sprzedażowej i okazał się bublem Pewnego dnia, mijając sklep konopny "Konopna Farmacja" w Poznaniu, postanowiłam zaglądnąć do środka i porozmawiać z pracownikami. Okazało się, że mój pierwszy zakup nie był trafiony. Postanowiłam więc zakupić olejek CBD 10% Cannatopia w tym sklepie i osiągnęłam oczekiwane rezultaty. Po tygodniu stosowania przespałam pierwszą noc bez przebudzeń w środku nocy. Dlatego gorąco zachęcam Cię do wypróbowania tego produktu. Jeśli nie jesteś z Poznania, poszukaj go w sklepach w swoim mieście lub znajdziesz go u nich w sklepie online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach