alfabetznakow 16 Napisano Czerwiec 22, 2020 Lubie kształtne dziewczyny z dużymi oczami niestety na takim tinder 99% to szczupłe modelki, w ogóle nie pokazuje mi grubszych, gdzie szukać takiej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staystrong2020 2 Napisano Czerwiec 22, 2020 W Macu lub KFC 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 W schronisku dla kotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alfabetznakow 16 Napisano Czerwiec 22, 2020 4 minuty temu, staystrong2020 napisał: W Macu lub KFC W maku ludzie są grupami a mi niezręcznie zagadywac obcych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Duże oczy u grubaski to niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alfabetznakow 16 Napisano Czerwiec 22, 2020 3 minuty temu, BoniBluBombka napisał: Duże oczy u grubaski to niemożliwe. Bo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Bo tłuszcz jej oczy zalewa. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artros_ 20 Napisano Czerwiec 22, 2020 przecież są portale matrymonialne/randkowe dla puszystych - nigdy w googlach nie szukałeś? PS. czy ty widziałeś kiedyś grubą bez stanika? przecież cycki grubych kobiet są aseksualne - dwa rozlazłe, szerokie placki nie mówiąc o tym, ze po zdjęciu stanika znajdują się z minimum 3 x niżej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alfabetznakow 16 Napisano Czerwiec 22, 2020 1 minutę temu, artros_ napisał: przecież są portale matrymonialne/randkowe dla puszystych - nigdy w googlach nie szukałeś? PS. czy ty widziałeś kiedyś grubą bez stanika? przecież cycki grubych kobiet są aseksualne - dwa rozlazłe, szerokie placki nie mówiąc o tym, ze po zdjęciu stanika znajdują się z minimum 3 x niżej Nie znam takich portali, korzystam tylko z tindera ale nie jestem zadowolony Co do cycow kwestia gustu ale są też grube z pełnym biustem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 Śpię na siłowni, na kolację właśnie jem 4 śliwki, a tu takie męskie cudo jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 Przed chwilą, elektryzująca napisał: Śpię na siłowni no widzisz! spotkasz na siłowni, każda kiedyś zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artros_ 20 Napisano Czerwiec 22, 2020 9 minut temu, alfabetznakow napisał: Nie znam takich portali, korzystam tylko z tindera ale nie jestem zadowolony Co do cycow kwestia gustu ale są też grube z pełnym biustem no własnie ten "pełny" biust najczęściej pełny jest tylko w staniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 1 godzinę temu, alfabetznakow napisał: Lubie kształtne dziewczyny z dużymi oczami niestety na takim tinder 99% to szczupłe modelki, w ogóle nie pokazuje mi grubszych, gdzie szukać takiej dziewczyny jak będziesz mi mówił "Kochanie mało zjadłaś, może dokładkę?" i jeszcze ugotujesz to jestem Twoja. Każda sobota wolna jak chcesz cywilny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Poznaj normalna i pozwól jej jeść normalnie to będziesz miał puszysta po roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alfabetznakow 16 Napisano Czerwiec 22, 2020 6 minut temu, artros_ napisał: no własnie ten "pełny" biust najczęściej pełny jest tylko w staniku Sa wyjątki 4 minuty temu, elektryzująca napisał: jak będziesz mi mówił "Kochanie mało zjadłaś, może dokładkę?" i jeszcze ugotujesz to jestem Twoja. Każda sobota wolna jak chcesz cywilny A co imprezujesz co tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alfabetznakow 16 Napisano Czerwiec 22, 2020 4 minuty temu, BoniBluBombka napisał: Poznaj normalna i pozwól jej jeść normalnie to będziesz miał puszysta po roku. Normalne to mają teraz duże wymagania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Ja bym chciała zeby mi ktoś pitce wsadzał do gęby codziennie ale nie chce być spasiona starość jest straszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 3 minuty temu, alfabetznakow napisał: Sa wyjątki A co imprezujesz co tydzień no właśnie nie, piszę że mam każdą sobotę wolną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifka 161 Napisano Czerwiec 22, 2020 A w jakim wieku szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Posłuchałam rad nawiedzonej Ilony i olał mnie fiders Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 3 minuty temu, BoniBluBombka napisał: Posłuchałam rad nawiedzonej Ilony i olał mnie fiders chapaj mała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alfabetznakow 16 Napisano Czerwiec 22, 2020 30 minut temu, Fifka napisał: A w jakim wieku szukasz? Ok 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 21 minut temu, elektryzująca napisał: chapaj mała Gdybys była kulturalna to byś wiedziała ze nie lubię bananów ale ty jesteś po prostu złośliwa menda która do gardła wpycha na chama to czego ktoś nie cierpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 Przed chwilą, BoniBluBombka napisał: Gdybys była kulturalna to byś wiedziała ze nie lubię bananów ale ty jesteś po prostu złośliwa menda która do gardła wpycha na chama to czego ktoś nie cierpi. ja sobie wypraszam, zdecydowanie wolę żeby to mi wpychano do gardła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Odbieram to jako obrazę i jawne szydzenie ze mnie. Bardzo mnie zawiodłas wiec odejdź z bogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 22, 2020 Przed chwilą, BoniBluBombka napisał: Odbieram to jako obrazę i jawne szydzenie ze mnie. Bardzo mnie zawiodłas wiec odejdź z bogiem. To Ty dzielisz bananami na lewo i prawo, beks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 Jesteś podła i fałszywa. Wychodzę i nie zaczepiaj mnie więcej. Czuje odrazę do bananów i twojej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Piotr# 178 Napisano Czerwiec 22, 2020 1 godzinę temu, alfabetznakow napisał: Normalne to mają teraz duże wymagania nie lepiej sobie utuczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBombka 507 Napisano Czerwiec 22, 2020 .https://files.tinypic.pl/i/01008/esaar9dpmgwb.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaśmin 81 5 Napisano Czerwiec 22, 2020 Bóg pisze sie duża literą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach