Sylwia 94 0 Napisano Lipiec 1, 2020 Witam, 20.06 dostałam okres skończył się 27.06 , w nocy 28-29 06 wspolzylam z mężem bez zabezpieczenia do końca , 30.06/01.07 miałam owulacje ( bóle podbrzusza i sluz taki hmm jajowaty) czy jest możliwość ciąży? Dodam że cykle mam 26/27 , czy jest możliwość ciąży i jeśli tak to kiedy może dojść do zapłodnienia i kiedy możliwy jest test ciążowy lub beta HCG . Dziękuję z góry za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReniaW 29 Napisano Lipiec 1, 2020 Masz męża, wiesz kiedy masz owulacje, a nie wiesz kiedy można zajść w ciążę? Był Seks, była owulacja, może być ciąża. Proste. Najszybciej test możesz zrobić min 10 dni po owulacji. Ale pewności nie ma czy wyjdzie. Jak chcesz mieć pewność, zrób test w dniu @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mag da 0 Napisano Lipiec 2, 2020 Skoro czułaś owu i wspołzyłaś dzień przed to prawdopodobieństwo jest spore. Około 15 lipca zrob beta hcg z krwi i wszystko będzie jasne. Po ponad 2 tygodniach od stosunku na pewno będzie miarodajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eulalia 666 3 Napisano Lipiec 6, 2020 ja nie chcecie znowu zostać rodzicami to polecam zabezpieczanie się diafragmą caya, dla mnie super zabezpieczenie no i skuteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach