Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia 94

Mógł już wyjść pozytywny??

Polecane posty

Witam mam pytanko, czy test ciążowy 9 dni przed terminem miesiączki mógł już wyjść pozytywny? Dodam że był to 18 dzień cyklu przy 26 dniu .?? Wyszła jedna wyraźna i jedna bladsza ale dosyć widoczna?? 7dni po owulacji, potwierdza USG?? Pomóżcie

ostatnia miesiaczka 01.07, owulacja według kalendarczyka 17.07... bete robilam w sobote  25.07 bo mialam badania i nie moglam sie powstrzymac.. wyszla 0,2 czyli ujemna. Miessiaczke mam dostac w najblizszy piatek czyli za 4 dni. 

Czy jest szansa na ciaze? Moze bete zrobiona za wczesnie bo 8 dni po owulacji?

i jak wyszło? ja sprawdzam sobie cykle testerem termometrem, ma aplikację i mogę w niej zapisywać różne obserwacje w miesiącu, urządzenie określa jajeczkowanie i dni płodne 

Owulacja w cyklu ma prawo się przesunąć na wypadek jakichś okoliczności typu stres, zmiana trybu życia, intensywne ćwiczenia i inne. Może dobrym rozwiązaniem byłoby gdybyś sprawdzała poziom lh, który suheruje termin owulacji. Bardzo fajny jest taki tester owulacyjny ze śliny, który łączy się z aplikacją w telefonie i zapisuje wyniki. Z takimi wykresami można na wizyty do gin chodzić ;)