Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nara20

Kolezanka - matka po raz pierwszy

Polecane posty

Hej,

Mam kolezanke ktora zostala matka po raz pierwszy (nie jestesmy az tak blisko) ale mieszkamy za granica wiec wiez silniejsza. urodzila kilka m-cy temu dziecko no I klasyka na FB radosc, zdjecia z dzieckiem itd. (luzik), potem nagle napisla cos bardzo dziwnego "gdzie jest dziecko" - nie wiem moze to jakas kampania ktorej ja nie znam czy cos - ale nikt tego nie skomentowal nie zalajkowal - a potem wszystko z dzieckiem zniknelo (oprocz jednego zdjecia jej z dzieckiem) - wszystko wrocilo do normy (do tego co miala przed). Na dzien dziecka wstawila zdjecie swwoich I meza stop.

Mowa o doroslych ludziach - ok 30 lat w gore, z dobrymi pracami itd.

Sadze ze na 80% to mi wali na glowe I doszukuje sie nie wiem czego ….prawda?

P.S. wiem, ze ona sie zmagala z depresja  - powiedzcie mi ze same tak mialyscie i ze to o niczym swidczyc nie musi co nie?

chodzi mi o to ze to jest normalna faza - ze najpierw wszystko o dziecku a potem powrot do tego co bylo przed? W sensie minal "efekt nowosci"  i wiele dziewczyn/kobiet tak mialo. Generalnie bardzo do dziwne jak dla mnie - wiec pytam czy ktoras tez tak miala?

A my tu mamy wywróżyć ze szklanej kuli co się dzieje z tym dzieckiem?

Zadzwoń do niej ot tak "na pogawędke" i zapytaj co u dziecka. 

Może koleżanka doszla do wniosku ze jednak warto chronic prywatnosc dziecka i rodziny i dlatego usunęła fotki.